Resultaten voor studiebegeleiding helmond

 
studiebegeleiding helmond
 
SLIM Studiebegeleiding Samen Leren Is Makkelijker.
studiebegeleiding biedt professionele ondersteuning in de omgeving van Helmond aan in de vorm van huiswerkbegeleiding en bijles aan leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs. Deze vorm van studiebegeleiding is door de professionaliteit en het maatwerk zeer geschikt voor leerlingen met leer en/of gedragsproblemen.
Spectrum Brabant Studiebegeleiding Helmond op het Jan van Brabantcollege.
terug naar informatie over studiebegeleiding Helmond. Op deze pagina vindt u de tarieven van de verschillende vormen studiebegeleiding Helmond op het Jan van Brabant College.: Starten voor 1 november? Kom in aanmerking voor de overgangsgarantie of de slagingsgarantie lees hier de voorwaarden!
E-Teacher Bijles Helmond l E-teacher.
NIEUW: REKENCURSUS VOOR KINDEREN IN GROEP 7/8. Hierin bieden we leerlingen van groep 7/8 de kans om meer te oefenen met rekenen en vooral ook extra inzicht te ontwikkelen. Alle aspecten van rekenen die voor kinderen lastiger zijn komen aan bod.;
studiebegeleiding Helmond BijlesHuis De beste bijlesdocent in jouw buurt.
Bij je thuis of online. Deze organisatie biedt studiebegeleiding in Helmond. Zoeken naar studiebegeleiding in Helmond? Het BijlesHuis geeft studiebegeleiding in Helmond voor middelbaar en hoger onderwijs. Wij bouwden de ervaring en expertise met studieproblemen, bijles en studiebegeleiding en studiebegeleiding in elke regio.
HBS Huiswerkbegeleiding.
Heb je behoefte aan hulp bij je planning? Ga dan voor begeleiding op maat van HBS Huiswerkbegeleiding! Gemert Helmond Carolus Borromeus College Helmond Dr.-Knippenbergcollege Panningen Het Bouwens van der Boijecollege Roermond Valkenswaard SG Were Di Venlo Weert. 2018 HBS Huiswerkbegeleiding KvK: 12050081.
Huiswerkbegeleiding Helmond ADHD.
Kaart Sorteer op.: 5 km 15 km. Op deze pagina vind je een overzicht van alle huiswerkbegeleiders en huiswerkinstituten met adhd in Helmond. Klik op de instituten voor meer informatie. Wil je specifieker zoeken, bijvoorbeeld op begeleiders met een specialisatie?
Huiswerkbegeleiding en examentraining.
Het Carolus Borromeus College is een school voor mavo-plus, havo, atheneum en gymnasium met zorg voor leerlingen en waar plaats is voor individuele talentontplooiing. 5707 DJ Helmond. Het Carolus Borromeus College valt onder het bestuur van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.
Studiebegeleiding op basis van RET Loopbaanadviesbureau Hannie Vervoort Helmond.
Al tijdens de studiebegeleiding op basis van Rationele Effectiviteits Training zul je zien dat je studieresultaten vooruitgaan. Duur: De duur en doorlooptijd van de begeleiding varieert van 5 tot 10 weken met wekelijkse bijeenkomsten van 15, uur. Dit is afhankelijk van de vraagstelling. Kosten: tussen de 750, en 1.500, inclusief btw. Bel voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek: 0492 56 56 03. 2018 Loopbaanadviesbureau Hannie Vervoort Helmond Loopbaanadvies, adviseurs bij studie, beroep en loopbaan.
Spectrum Brabant Huiswerkbegeleiding Helmond Spectrum Brabant.
Aanvullende modules voor leerlingen die net iets meer nodig hebben of over een diagnose zoals autisme of ADHD beschikken. Op een groep voor studiebegeleiding staan uitsluitend HBO en WO geschoolde professionals. Eén vaste groepscoördinator is eindverantwoordelijk voor de begeleiding en communicatie rondom een leerling. Op het Jan van Brabant College is dat Gerda Klaassen. Zij wordt ondersteund door verschillende studiebegeleiders en assistenten eigen specialisaties. Hierdoor is er gedurende de week altijd kennis in huis op alle vakken en op alle niveaus. Doordat de huiswerkbegeleiding Helmond binnen de school Jan van Brabant College plaatsvindt, zijn de lijntjes met leerkrachten en mentoren kort.

Contacteer ons