Op zoek naar studiebegeleiding middelbaar onderwijs?

 
studiebegeleiding middelbaar onderwijs
 
Tarieven studiebegeleiding middelbaar onderwijs.
bel ons: 030-229 35 79. Top-studiebegeleiding aan huis. Tarieven middelbaar onderwijs geldig tot 14-07-2018. Intensieve begeleidingsvormen dagelijks ma t/m vr.: Basistarieven per maand. Huiswerkbegeleiding 2e en 3e klas. 2e fasebegeleiding 4 havo en 4/5 vwo. Begeleiding per maand 5 dgn.
Bijles middelbaar BijlesHuis NL.
Bovendien is er een korting van 40 tot 50% als je bijles in een groepsverband volgt! Neem hier contact met ons op voor meer informatie over bijles en studiebegeleiding middelbaar onderwijs. Onze consulenten gaan op zoek naar een bijles die precies past bij wat jij nodig hebt.
Huizen Remedial teaching Studiebegeleiding Training Onderzoek.
Praktijk TEL biedt studiebegeleiding op elke schooldag, dus van maandag tot en met vrijdagmiddag. Normaliter hanteren wij de tijden van 15.00 tot 18.00 uur, waarbij de tijd van 14.30 tot 15.00 als inloop geldt. Sinds februari 2015 bieden wij studiebegeleiding tot 18.30 uur.
Vakbegeleiding secundair onderwijs Studant.
Heb jij interesse in onze bijles vakbegeleiding voor het secundair onderwijs, of wens jij graag meer informatie over onze vakgerichte bijles in het secundair onderwijs? Dan kan je steeds terecht bij onze HR-verantwoordelijken voor een vrijblijvend intakegesprek over een begeleiding op maat. vraag begeleiding aan of vraag meer informatie. Bijles gegeven door kwalitatieve begeleiders. Studiebegeleiding aan democratische tarieven.
Studiebegeleiding Opdidakt.
Opdidakt biedt studiebegeleiding aan leerlingen van het voortgezet onderwijs en studenten van het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Eerst zag ik als een berg op tegen het maken van werkstukken. Nu ik weet hoe ik dit het beste aan kan pakken, vind ik het zelfs leuk om te doen.
ADCA Studie en Coaching.
Wie zijn wij? We zijn een gerenommeerd, maar modern instituut voor studiebegeleiding. Bij ADCA kun je met de hulp van ervaren onderwijsmensen dagelijks je huiswerk leren en maken. Dat doe je in een rustige, ordelijke omgeving, waar alle hulpmiddelen aanwezig zijn. Het doel is dat je uiteindelijk zonder hulp je huiswerk kan maken, leren en plannen. Daarom is een belangrijk onderdeel van de begeleiding het leren van studievaardigheden. Door effectiever te leren houd ik meer tijd over voor andere dingen. ADCA heeft me geholpen om mijn tijd efficiënt in te delen. De begeleiders van ADCA zorgen voor rust en structuur. We geven huiswerkbegeleiding aan leerlingen van het middelbaar onderwijs.
Bijles middelbaar onderwijs BijlesHuis NL.
Bovendien is er een korting van 40 tot 50% als je bijles in een groepsverband volgt! Neem hier contact met ons op voor meer informatie over bijles en studiebegeleiding middelbaar onderwijs. Onze accountmanagers gaan op zoek naar een bijles die precies past bij wat jij nodig hebt.
Middelbaar Onderwijs Bijleskantoor StudieCo.
Middelbaar onderwijs: wat te doen als het niet lukt? Voor leerlingen in het middelbaar onderwijs zijn er diverse struikelblokken mogelijk. Sommigen ondervinden problemen met het verwerken van pakketten leerstof die steeds groter worden, anderen ontbreekt het aan een goede studiehouding en nog anderen hebben problemen met een specifiek vak zoals wiskunde, Nederlands, Frans, Duits, Latijn-Grieks, fysica, chemie, biologie, economie, boekhouden, etc. Indien dergelijke problemen vastgesteld worden, is het een gouden raad om snel te reageren en een toenemende leerachterstand te voorkomen. Dit kan best gebeuren door de nodige bijscholing of studiebegeleiding te voorzien en zodoende een inhaalbeweging te maken in de periode vóór de examens.
Studiebegeleiding voor lager en secundair onderwijs EducaPlus.
Vakspecifieke bijles Studiemethode Huiswerkbegeleiding. Bij u thuis In Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Studiebegeleiding Lager Onderwijs. Studiebegeleiding Secundair Onderwijs. EducaPlus biedt individuele professionele huiswerk en studiebegeleiding, gegeven door ervaren en afgestudeerde leerkrachten. Studiebegeleiding voor het Lager Onderwijs. Studiebegeleiding voor het Secundair Onderwijs.
Middelbaar onderwijs BijlesHuis De beste lesgevers in jouw buurt.
Wij bieden algemen e studiebegeleiding, alsook vakspecifieke begeleiding aan voor alle graden van het middelbaar onderwijs. De bijles en studiebegeleiding worden gepland volgens uw eigen agenda en vinden plaats op een locatie naar keuze of via onze online leeromgeving. Vakspecifieke begeleiding voor het middelbaar onderwijs.
Middelbaar onderwijs Teach Inn.
Aanbod Middelbaar onderwijs. U bent hier. Teach-Inn verzorgt studiebegeleiding voor het VMBO, Mavo, Havo, VWO en Sprint onderwijs. Wij begrijpen dat ouders of begeleiders van onze leerlingen de tarieven voor studie en huiswerkbegeleiding als fors ervaren. Deze zijn echter absoluut noodzakelijk voor een evenwichtige exploitatie en dus continuïteit.

Contacteer ons