Resultaten voor studiebegeleiding hbo

 
studiebegeleiding hbo
 
Vacatures Werken bij Studiebegeleiding Nijmegen.
Hoe verloopt de sollicitatieprocedure? Indien je interesse hebt, stuur dan je sollicitatiebrief en Curriculum Vitae aan Anne Talens personeelsmanager Studiebegeleiding Nijmegen: personeelszaken@studiebegeleidingnijmegen.nl. Indien je op een van bovenstaande vacatures zou willen reageren, stuur dan een e-mail met jouw motivatiebrief naar personeelszaken@studiebegeleidingnijmegen.nl t.a.v.
HBS Huiswerkbegeleiding.
Werken bij HBS. HBS Huiswerkbegeleiding zoekt studenten die op 5 of 6 VWO, HBO of WO zitten. Je beantwoordt vakinhoudelijke vragen van leerlingen die op het voorgezet onderwijs zitten, overhoort de leerstof, kijkt maakwerk na en geeft advies over studievaardigheden.
ASL instituut voor huiswerk en studiebegeleiding LVSI.
ASL instituut voor huiswerk en studiebegeleiding. Instituut ASL biedt huiswerk en studiebegeleiding en/of examentraining aan leerlingen uit het voortgezet onderwijs, zoals VMBO, HAVO en VWO/GYMNASIUM, maar ook aan MBO en HBO studenten. Volwassenen die een zij-instroomopleiding doen, kunnen ook bij ons terecht o.a.
Studiebegeleiding Wageningen.
Haar grootste hobby is paardrijden op IJslandse paarden, maar ook muziek en het bezoeken van concerten, en natuurlijk het werken met jongeren. Haar voornaamste taak is de organisatie van Studiebegeleiding Wageningen, maar zij is ook bijna dagelijks op de werkvloer te vinden.
studiebegeleiding Hogeschool Gent.
Studenten getuigen dat ze door deze begeleiding een grens verleggen in hun studierendement. Alle info over studieadvies en begeleiding aan de School of Arts vind je hier. Je studiebegeleider zoekt samen met jou een oplossing op maat om je studierendement en comfort te optimaliseren.
Hulp tijdens je studie.
Wil je meer informatie over het TEC-aanbod en/of de Taalweek, neem dan contact op met het Taalexpertisecentrum TEC via tec@hhs.nl. Het schakeljaar van De Haagse Hogeschool is bedoeld voor studenten die hun middelbare school in het buitenland hebben gevolgd en nu in Nederland graag een hbo-opleiding willen volgen.
Beoordelingen Studiemeesters.
Strategie Hoger Onderwijs Studiebegeleiding.
Vanaf de fase van voorlichting en werving is er aandacht voor de match tussen student en opleiding. De begeleiding krijgt vorm door een strenghts based ontwikkeling en heldere feedback op basis van duidelijke eisen aan studenten De opgave bestaat er uit dat voor een deel van de studentenpopulatie aanvullende begeleiding nodig is omdat men materieel niet beschikt over voldoende startkwalificaties voor het hbo. De opgave bestaat er ook in toegenomen mate uit dat extra ondersteuning gegeven moet worden vanwege persoonlijke beperkingen van studenten." Uitstekend onderwijs en optimaal studiesucces als basis: Het niveau van het onderwijs zullen we zodanig verhogen, dat iedere toegelaten student ervaart dat studeren tijd en energie kost. Intensivering van het onderwijs en de studiebegeleiding zorgt ervoor dat een student de best passende opleiding en studieloopbaan volgt.
Beoordelingen Studiemeesters.
Individuele bijles voor hbo-studenten.
Ook als je gedurende een langere periode bijles of begeleiding zou willen, kan dat. Of je nou aan huis, op school of op een andere locatie bijles wil inplannen: StudentsPlus gaat voor jou aan de slag! Bijles voor verschillende vakken.
RBC-Huiswerkinstituut structuur leren, leren, plannen.
voor basisschool, VO, HBO. Alles over examens. Studie en Beroepskeuze. Bij ons werken? Pers en media. Huiswerkbegeleiding, persoonlijke aandacht en structuur. Wat wij doen. Wij begeleiden al meer dan 23 jaar leerlingen uit het basis-voortgezet, onderwijs vmbo-mbo-havo-vwo en gymnasium en studenten uit het hoger onderwijs.

Contacteer ons