Meer resultaten voor succes studiebegeleiding

 
succes studiebegeleiding
 
SUCCES-Studiebegeleiding Startpagina Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer.
Studiebegeleiding SUCCES biedt proefwerktraining aan Eijkhagen.
Studiebegeleiding SUCCES biedt proefwerktraining aan. 22 juni 2015. Ben je nu al bezig met de proefwerkweek? Weet je niet hoe je makkelijk en snel kunt leren? Wil je naast het leren ook nog gewoon wat vrije tijd in de proefwerkweek?
Succes-studiebegeleiding in Landgraaf.
U kunt bij ons terecht voor reguliere en intensieve huiswerkbegeleiding, voor individuele en groepsbijlessen, huiswerkbegeleiding voor en tijdens de proefwerkweek en examentraining. SUCCES-huiswerkbegeleiding geeft elke leerling de kans om in een ontspannen sfeer huiswerk te maken, te leren studeren en leerproblemen op te lossen.
StudieSucces Heerhugowaard Jouw weg naar betere cijfers.
StudieSucces Jouw weg naar betere cijfers! StudieSucces is gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen die op een bepaald moment in hun schoolcarrière moeite hebben met het leren en / of maken van het schoolwerk. StudieSucces wijst de weg naar betere cijfers.
Huiswerkbegeleiding Prinsenbeek Huiswerkbegeleidinginstituut Prinsenbeek.
Samen slaan wij de handen ineen zodat zij het beste uit zichzelf halen. Wij zetten ons al jaren in voor leerlingen van het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs en dit met veel succes. Wij focussen ons op een doelgerichte aanpak in kleine groepen of individuele lessen.
Huiswerkbegeleidingetten-leur.nl.
De open avonden worden georganiseerd op de twee nieuwe locaties. Huiswerkbegeleiding Etten-Leur is een instituut dat gespecialiseerd is in het begeleiden en coachen van leerlingen en studenten met hun huiswerk en studie, zodat zij het beste van zichzelf naar boven halen.

Contacteer ons