Resultaten voor studiebegeleiding aan huis

 
studiebegeleiding aan huis
 
Individuele huiswerkbegeleiding aan huis Bijlesnetwerk. bijlesnetwerk-logo. Shape. Shape. check-circle. check-circle. check-circle. bijlesnetwerk-logo.
Wanneer meer uren studiebegeleiding nodig zijn, is dat geen probleem en worden deze tegen de uurprijs van uw pakket op uw factuur berekend. Wanneer in een maand uren niet gemaakt kunnen worden, doordat de huiswerkbegeleider niet beschikbaar is bijvoorbeeld wegens ziekte, dan zal Bijlesnetwerk een vervanger verzorgen. Huiswerkbegeleiding aan huis is beschikbaar in alle vestigingen van Bijlesnetwerk.
Huiswerkbegeleiding, bijlessen, examentraining in Amersfoort.
Bekijk hier ons volledige aanbod aan diensten inclusief tarieven. Maatwerk is ook mogelijk, neem contact op voor meer informatie. 36 per klokuur. Voor ieder vak op elk niveau. 325 3 dagen. 4 dagen 375., 5 dagen 420., Bedragen zijn per maand. 52 per klokuur. Hiaten in de leerlijn. 185 alle dagen. Mogelijkheid tot vragen stellen. 7 mei 2018. Slim geboren of slim geworden? 9 april 2018. 30 jaar Van Berkum Studiebegeleiding.
BijlesHuis De beste bijlesdocent in jouw buurt Individuele bijles training op jouw ritme.
Bijles op locatie. Bijles volgen aan je eigen bureau of keukentafel? Onze bijlesdocenten komen tot aan huis. Geen goede ruimte beschikbaar? De Bijlesdocenten van BijlesHuis geven ook les bij zichzelf thuis, in de bibliotheek, op de universiteit, En dat overal in Nederland.
Huiswerkbegeleiding Huiswerkbegeleiding.
Vermelding op de site. Meld uw huiswerkinstituut aan. bij jou in de buurt. Of zoek huiswerkbegeleiding in.: Bewegen en leren? Om te studeren ga je meestal rustig aan een bureau zitten. Maar wist je dat je ook heel goed kunt leren terwijl je.
Maltha studiecoaching.
Studiebegeleiding aan huis. Studiebegeleiding en Huiswerkcoaching. GRATIS trainingen in Bilthoven, Zeist, Kampong Utrecht! Leer slimmer je huiswerk plannen voor ouders: Helpen met huiswerk. Meld je nu aan! Benieuwd of huiswerkcoaching iets voor jou is? Loop gratis een middag mee op ons instituut in Bilthoven, Zeist, Kampong of Utrecht!
Studiebegeleiding Zeist.
Studiebegeleiding aan huis. In Zeist is het allemaal begonnen voor Maltha Studiecoaching. Sinds 1982 zijn wij gevestigd op de Utrechtseweg 92 in Zeist. Dagelijks wordt hier studiebegeleiding gegeven, maar ook privélessen. Denk hierbij aan bijlessen, cito training of studiecoaching. Professionele studiebegeleiding in Zeist.
Studiebegeleiding door NHI Huiswerkbegeleiding Bijles Studiecentra.
Op 17 maart 2016 kun je tijdens een interactieve workshop kennismaken met MILS, leerstrategieën en leerhulpmiddelen. Na 15, uur ga je met nieuwe inzichten en tips naar huis! Waar: Gemeenteplein 65 te Heerenveen. Tijdstip: 20.00 22.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. In samenwerking met.: NHI Studiebegeleiding maakt gebruik van cookies.
Huiswerkbegeleiding op school Lector Studiebegeleiding.
Lector Studiebegeleiding heeft met diverse scholen een samenwerkingsverband, waarbij er door de medewerkers van Lector dagelijkse huiswerkbegeleiding en bijlessen in de school worden gegeven. Met een dependance van Lector Studiebegeleiding in huis kan een waardevolle aanvulling op het klassikale onderwijs geboden worden. Leerlingen die daar behoefte aan hebben worden na schooltijd ondersteund bij het maken en leren van hun huiswerk, de voorbereiding op overhoringen en examens en zo nodig extra bijgespijkerd.
Kies en boek nu jouw Bijles op maat aan huis, in de buurt of online!
van een scholier, student, leraar, remedial teacher, orthopedagoog.; aan huis, in de buurt of via skype privé of in een groepje. Studiehulp op maat in 3 stappen! Kies in de zoekbalk jouw Lestype en vervolgens: Afstand Niveau/vak Lesvorm ZOEKEN. Een lijst van aanbieders verschijnt.
Huiswerkbegeleiding aan huis.
De huiswerkbegeleiding is een andere vorm dan de meeste instanties aanbieden. De begeleiding vindt namelijk plaats bij de leerling aan huis en in een individuele setting, zodat uw kind samen met de begeleider in alle rust kan werken aan het huiswerk.

Contacteer ons