Op zoek naar studiebegeleiding sittard?

 
studiebegeleiding sittard
 
Huiswerkbegeleiding bijles Sittard Huiswerkbegeleiding bijles Sittard.
Vlak bij het station Sittard, aan de Wilhelminastraat ligt Studiekring Check5 Sittard. Hier helpen wij leerlingen met het maken van hun huiswerk. Zowel boven als onderbouwleerlingen kunnen bij ons terecht. Vestigingsmanager Maud en haar docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar.
ADCA Studie en Coaching.
Ben je op zoek naar een leuke en gevarieerde bijbaan op niveau? Bij huiswerkinstituut ADCA Studie Coaching zijn we voor onze vestiging in Sittard per direct op zoek naar een STUDIECOACH. Wat zoeken we? Studenten of starters m/v om studiebegeleiding te geven aan middelbare scholieren.
Studieplus Sittard Home.
Bijles en huiswerkbegeleiding Sittard Scherpe tarieven.
Wij hebben ons netwerk van docenten voor het geven van bijles, onder andere in de regio Sittard, in korte tijd dan ook flink uitgebreid. Zodoende kunnen wij blijven garanderen dat alle ouders van basisschoolleerlingen en middelbare scholieren die bijlessen nodig hebben in Sittard, via ons een geschikte bijlesdocent kunnen vinden.
huiswerkbegeleiding in Sittard-Geleen BijlesHuis De beste bijlesdocent in jouw buurt.
Het BijlesHuis acht het erg belangrijk de meest geschikte huiswerkbegeleiders aan u aan te bieden, wat betekent dat wij u de beste huiswerkbegeleiding kunnen bieden. In de profielen hieronder vindt u de meest vaardige huiswerkbegeleiders in Sittard-Geleen, waaronder u beslist de juiste huiswerkbegeleider voor u zal ontdekken.
StudieBalans.nl Home.
Onze huiswerkbegeleiding biedt voor iedere leerling passende begeleiding. Naast het behalen van goede resultaten vinden wij het welzijn van de leerling minstens zo belangrijk. Een leerling kan niet goed leren en presteren wanneer hij/zij zich niet op zijn/haar gemak voelt.
Studiebegeleiding Studiecentrum LimburgStudiecentrum Limburg.
Wij geven op de volgende locaties studiebegeleiding.: Triple A Contept. Studiecentrum Limburg werkt met het zogenaamde Triple A Concept. Dit is gebaseerd op het ontwikkelen van kennis, motivatie en plezier. TRIPLE A CONCEPT. Compasplus Hertogsingel 49B. 6211 ND, Maastricht. Pedagogisch studiehuis Nobelstraat 14A. 6411 EM, Heerlen. Vrijeschool Parkstad Doctor Jaegersstraat 40. 6417 CK, Heerlen. Kleine Steeg 13. 6131 KJ, Sittard.
Huiswerkbegeleiding en bijles in Sittard.
Hierbij kunt u tot 375, per jaar vergoed krijgen, dus ook voor studiebegeleiding bij Check5. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Check5 of de gemeente Sittard-Geleen. Bekijk hier de tarieven van Check5 in Sittard. 6131 KM Sittard. 2018 Studiekring Check5.

Contacteer ons