Resultaten voor studiebegeleiding ua

 
studiebegeleiding ua
 
Studietrajectbegeleiding Universiteit Antwerpen.
Wil je bijvoorbeeld een studieprogramma indienen dat van de normale regels afwijkt, dan legt de studietrajectbegeleider je vraag voor aan de Studieloopbaancommissie. In bepaalde omstandigheden kun je bij de Dienst voor Studieadvies en Studentenbegeleiding bijzondere faciliteiten aanvragen voor onderwijs en/of examens.:
Studietrajectbegeleiding per faculteit Universiteit Antwerpen.
Let wel: deze adviesfunctie verschilt van faculteit tot faculteit. Om je te adviseren bij de voorbereiding van jouw dossier voor goedkeuring door de facultaire beleidsinstanties, als het gaat over.: geïndividualiseerde studietrajecten GT, aanvragen tot vrijstellingen en studieduurverkorting EVC-EVK, schakel en voorbereidingsprogrammas.
Studiebegeleiding Faculteit Ontwerpwetenschappen Universiteit Antwerpen.
Studiebegeleiding: bij vragen over je studiemethode/planning, bij uitstelgedrag, bij andere moeilijkheden die het studeren in de weg staan. Heroriëntering/studietwijfels: bij twijfels over je studiekeuze of wanneer je wenst te veranderen van opleiding. Informatie over leerkrediet en Onderwijs en Examenreglement OER.
StudentenInformatiePunt STIP Universiteit Antwerpen.
Je kan er terecht voor een afspraak bij een studentenbegeleider, een gesprek bij de sociale dienst of met andere vragen over sport, cultuur, het studentenleven aan de UAntwerpen., twijfels over je studiekeuze. studieproblemen: blokken en plannen, uitstellen, presenteren, ba of masterproef.
Geneeskunde studeren doe je aan de Universiteit Antwerpen YouTube.
Waarom vernietigt vanillevla onze hersenen? Erik Scherder 4/5 Duration: 1350. Universiteit van Nederland 524074, views. Studeren over de grens in België Duration: 142. Omroep Brabant 4032, views. Toelatingsexamen geneeskunde: Hoe Rebus je voorbereidt op het ingangsexamen? REBUS Studiebegeleiding Leuven 6360, views.
Het statuut van de UA-student dwars.
Wat houden de rechten en plichten van de UA student juist in? Voor de studenten individueel.: Het recht op pedagogisch en wetenschappelijk verantwoord onderwijs. Het recht op informatie. Het recht op studiebegeleiding en de infrastructuur die voor de opleiding nodig is.
Homepage Studant.
Studiebegeleiding in een vertrouwde sfeer, gegeven door vakkundige en gedreven begeleiders. Je bepaalt zelf de plaats, de duur en het tijdstip van de begeleiding met de optie om ze in te korten of te verlengen. Studiebegeleiding aan een zo laag mogelijke prijs voor zoveel mogelijk studenten.
Dienst voor Studieadvies en Studentenbegeleiding Universiteit Antwerpen.
Bij de Dienst voor Studieadvies en Studentenbegeleiding kan je als student terecht voor informatie, advies, begeleiding en training. Wat doet de Dienst voor Studieadvies en Studentenbegeleiding allemaal? Advies over studeren aan de Universiteit Antwerpen.; toeleiding kandidaat-studenten zonder diploma secundair onderwijs Procedure Afwijkende Toelating.;

Contacteer ons