Meer resultaten voor ugent studiebegeleiding

 
ugent studiebegeleiding
 
farmacie te zwaar.
Hele dagen wenen, zeggen dat ze het niet meer kan of wil. Ze is reeds bij de studiebegeleiding van de UGent geweest en daar hebben ze gezegd dat ze aan de rand van de afgrond staat, kans op depressie heeft.
Studiebegeleiding Faculteit Letteren en Wijsbegeerte Universiteit Gent.
Hiervoor surf je naar minerva.ugent.be en je meldt je aan met je UGent gebruikersnaam en wachtwoord. Onder Aanbod 2018-2019 selecteer je het tabblad infosites. Klik onderaan op intekenen op andere infosites en gebruik de zoekterm AMON. Vink het bolletje aan naast Monitoraat Faculteit Letteren en Wijsbegeerte.
Psycholoog Zwevegem Leen Cornelis Op Stap.
Klinisch psycholoog, UGent, optie: kinderen en adolescenten, gedragstherapie; 1999-2004. Specialisatie psychotherapie, UGent, permanente vorming in de gedragstherapie; 2008-2011. Individuele begeleiding bij jongeren in Bijzondere Jeugdzorg en contextbegeleiding, categorie 1 Bis, residentieel; 2004-2007. Studiebegeleiding bij universiteitsstudenten en hoge school studenten ambulant; 2004-2008.
Studiebegeleiders onder druk Schamper.
Dat bevestigt ook een vergelijking met de andere Vlaamse universiteiten, door middel van het visitatieprofiel. In dit visitatieprofiel, gebaseerd op de externe opleidingsevaluaties tussen 2005 en 2012, blijkt dat de UGent beduidend minder scoort op het vlak van studiebegeleiding dan de andere instellingen.
Persoonlijk gesprek / spreekuren Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen Universiteit Gent.
Maak daarom een afspraak met een studiebegeleider door te mailen naar een van onderstaande e-mailadressen afhankelijk van je vraag. Vermeld hierbij zeker je beschikbaarheden en je vraag. Tot slot, mail ons bij voorkeur met je UGent-emailadres indien je dit hebt!
Studiebegeleiding Kortrijk Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur Universiteit Gent.
Heb je nog meer advies en begeleiding nodig, dan verwijst je mentor jou naar bijvoorbeeld de workshop Faalangst" of Uitstelgedrag. Je vindt op het elektronische leerplatform Minerva onder: Monitoraat en studiebegeleiding Industriële Wetenschappen Campus Kortrijk' heel wat tips omtrent studeren, planning en voorbereiding op je examens.
Studiebegeleiding voor eerstejaars Faculteit Letteren en Wijsbegeerte Universiteit Gent.
Je bent welkom, zo vaak als nodig en anoniem als je dat wil. De studiebegeleiding is een service van de Universiteit Gent en is dus gratis. Dit in tegenstelling tot allerlei privé-initiatieven de zogenaamde repetitorenbureaus" waaraan de universiteit ook geen informatie doorgeeft.
Bijles Chemie, ook gevorderde chemie analytische, organische. Gent Privélessen Chemie.
in Materials Science Technology, a Ph.D. in Chemical Engineering and 3-year Post Doc experience in Chemical Engineering at UGENT. I believe in ongoing interaction/communication with the students to keep them challenged. wiskunde alle vakken-alle niveaus: professionele studiebegeleiding en bijles. Studiebegeleiding helpt u graag efficiënt en discreet bij allerlei onderwijs en leerproblemen die buitenschoolse begeleiding vragen. Studiebegeleiding biedt professionele individuele studiebegeleiding en bijlessen aan voor: kleuteronderwijs lager onderwijs secundair onderwijs examencommissie hoger onderwijs taallessen Studiebegeleiding kan u helpen met: algemene studiebegeleiding vakspecifieke studiebegeleiding studiemethodebegeleiding/leren leren/leren plannen huiswerkbegeleiding hulp bij het maken van taken hulp bij het voorbereiden van toetsen hulp bij het voorbereiden van herexamens bijlessen voorbereiding op een nieuw vak bv.
Studiebegeleiding Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur Universiteit Gent.
Studiebegeleiding Campus Kortrijk Universiteit Gent.
Elke week staat er een extra uurtje monitoraat wiskunde in het lesrooster gepland. Voor de andere vakken worden de monitoraten vastgelegd na afspraak met de studente n. Studiebegeleiding voor studenten bio-industriële wetenschappen. Studiebegeleiding voor studenten industriële wetenschappen. 2019 Universiteit Gent.
Studiebegeleiding Faculteit Economie en Bedrijfskunde Universiteit Gent.
Informatie voor studenten. Algemene studiebegeleiding voor de opleiding BPM. Algemene studiebegeleiding voor de opleidingen EW-TEW-HIR. Algemene studiebegeleiding voor de opleiding HW. Vakinhoudelijke studiebegeleiding voor de opleiding BPM. Vakinhoudelijke studiebegeleiding voor de opleiding EW-TEW-HIR. Vakinhoudelijke studiebegeleiding voor de opleiding HW. Publicaties per vakgroep.

Contacteer ons