Meer resultaten voor ugent studiebegeleiding

 
ugent studiebegeleiding
 
Studiebegeleiding Faculteit Letteren en Wijsbegeerte Universiteit Gent.
Hiervoor surf je naar minerva.ugent.be en je meldt je aan met je UGent gebruikersnaam en wachtwoord. Onder Aanbod 2017-2018 selecteer je het tabblad infosites. Klik onderaan op intekenen op andere infosites en gebruik de zoekterm AMON. Vink het bolletje aan naast Monitoraat Faculteit Letteren en Wijsbegeerte.
Studiebegeleiding Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen Universiteit Gent.
Locomotorisch stelsel en huid: luik biomechanica. Biomechanica met inbegrip van fysica: luik fysica. Studiebegeleiding chemie, biochemie en moleculaire biologie. Ellen Gyssels is verantwoordelijk voor de studiebegeleiding chemie, biochemie en moleculaire biologie van de onderstaande cursussen. Opleiding 1ste Bachelor Begeleide cursussen.
Studiebegeleiding voor eerstejaars Faculteit Letteren en Wijsbegeerte Universiteit Gent.
Je bent welkom, zo vaak als nodig en anoniem als je dat wil. De studiebegeleiding is een service van de Universiteit Gent en is dus gratis. Dit in tegenstelling tot allerlei privé-initiatieven de zogenaamde repetitorenbureaus" waaraan de universiteit ook geen informatie doorgeeft.
Studiebegeleiding Faculteit Recht en Criminologie Universiteit Gent.
Op Minerva kan je de activiteiten terugvinden die het monitoraat organiseert in het kader van studiebegeleiding, o.a.: organisatie proefexamen 1ste bachelor. workshop werken met een wetboek. workshop openboek examen. Ook een persoonlijk gesprek over studieaanpak, studieplanning, zaken waardoor je studie minder wil vlotten concentratieproblemen, faalangst, uitstelgedrag, is mogelijk.
Studiebegeleiding Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur Universiteit Gent.
Studiebegeleiding Faculteit Economie en Bedrijfskunde Universiteit Gent.
Informatie voor studenten. Algemene studiebegeleiding voor de opleiding BPM. Algemene studiebegeleiding voor de opleidingen EW-TEW-HIR. Algemene studiebegeleiding voor de opleiding HW. Vakinhoudelijke studiebegeleiding voor de opleiding BPM. Vakinhoudelijke studiebegeleiding voor de opleiding EW-TEW-HIR. Vakinhoudelijke studiebegeleiding voor de opleiding HW. Publicaties per vakgroep.
Persoonlijk gesprek / spreekuren Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen Universiteit Gent.
Maak daarom een afspraak met een studiebegeleider door te mailen naar een van onderstaande e-mailadressen afhankelijk van je vraag. Vermeld hierbij zeker je beschikbaarheden en je vraag. Tot slot, mail ons bij voorkeur met je UGent-emailadres indien je dit hebt!
Studiebegeleiding en advies Studentenportaal Universiteit Gent.
Na je studies. Studiebegeleiding en advies. Studiebegeleiding en advies. De UGent voorziet in een uitgebreid aanbod studiebegeleiding en advies tijdens je studies: je kan terecht bij studieadviseurs, studentenpsychologen, het Aanspreekpunt student functiebeperking en de studie en trajectbegeleiders van je faculteit.

Contacteer ons