Meer resultaten voor check5 studiebegeleiding

 
check5 studiebegeleiding
 
huiswerkbegeleiding slammer.nl.
Studentsplus Faq over het geven van huiswerkbegeleiding in groningen studentsplus. Weblog Kidsenzo Huiswerkbegeleiding kids en zo. Bijleslimburg Bijles nederland. Check5 Check5 studiebegeleiding. Hbspijkers Huiswerkbegeleiding spijkers even voorstellen. Places School en studiebegeleiding in limburg tomtom places. Qualibet Qualibet onderwijsbegeleiding. Studiecentrumzuid Studiecentrum zuid home.
Openingstijden van Check5 Studiebegeleiding B.v. in Maastricht.
Check5 Studiebegeleiding B.v. Openingstijden Check5 Studiebegeleiding B.v. Advertentie vanaf 9, euro per maand. Escape Adventures BV. Capucijnenstraat 21 Maastricht. 15 Check5 Studiebegeleiding B.v. vestigingen gevonden in Maastricht. U zocht: Check5 Studiebegeleiding B.v. Hulp nodig met het vinden van Check5 Studiebegeleiding B.v.
Check5 Studiebegeleiding BV Maastricht.
Check5 Studiebegeleiding heeft derhalve bij de Kamer van Koophandel hetzelfde nummer als Check5 Studiebegeleiding BV, 14074138. Klik hier voor meer informatie over de hoofdvestiging Check5 Studiebegeleiding. Check5 Studiebegeleiding heeft zes andere bij de Kamer van Koophandel geregistreerde nevenvestigingen op een locatie anders dan de hoofdvestiging.:
Check5 Studiebegeleiding Maastricht.
Openbare publicaties over Check5 Studiebegeleiding. De Kamer van Koophandel heeft recent in de Staatscourant de volgende acht mededelingen openbaar gepubliceerd over Check5 Studiebegeleiding.: 2016-09-09: Fusie/splitsing: Op 01-09-2016 fusieakte verleden. Verkrijgende rechtspersoon: Studiekring B.V, 30191908 Verdwijnende rechtspersonen: Check5 Midden-Limburg B.V, 14101655 Check5 Parkstad B.V, 14096200 Check5 Studiebegeleiding B.V, 14074138.
Studiekring Check5.
Studiekring Check5 is aangesloten bij de LVSI. De Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten LVSI is een branchevereniging van en voor studie en huiswerkbegeleidingsinstituten. De LVSI heeft als voornaamste doelstelling de kwaliteit van studiebegeleiding in Nederland te waarborgen en te bevorderen. De LVSI controleert de dienstverlening en bedrijfsvoering van haar leden en biedt een keurmerk en klachtencommissie.
Huiswerkbegeleiding bijles Meerssen.
Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Check5 Meerssen. Na een vestiging in het Stella Maris College, verhuisde Studiekring Check5 in augustus 2017 naar een nieuw pand aan de Beekstraat 26. Midden in het centrum van Meerssen én op een paar honderd meter van het Stella Maris.
bijles ede examentraining ede studiebegeleiding sittard.
Huiswerkbegeleiding bijles Sittard Huiswerkbegeleiding bijles Sittard. Vlak bij het station Sittard, aan de Wilhelminastraat ligt Studiekring Check5 Sittard. Hier helpen wij leerlingen met het maken van hun huiswerk. Zowel boven als onderbouwleerlingen kunnen bij ons terecht. Vestigingsmanager Maud en haar docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Bijles en huiswerkbegeleiding Sittard Scherpe tarieven. Wij hebben ons netwerk van docenten voor het geven van bijles, onder andere in de regio Sittard, in korte tijd dan ook flink uitgebreid. Zodoende kunnen wij blijven garanderen dat alle ouders van basisschoolleerlingen en middelbare scholieren die bijlessen nodig hebben in Sittard, via ons een geschikte bijlesdocent kunnen vinden. Studiebegeleiding Studiecentrum LimburgStudiecentrum Limburg.
Huiswerkbegeleiding bijles Maastricht Randwyck.
Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Check5 Maastricht Randwyck. Aan het Aubeldomein vind je Studiekring Check5 Randwyck. In deze grote vestiging is er altijd een plekje waar je rustig je huiswerk kan maken. Zowel boven als onderbouwleerlingen kunnen bij ons terecht.
Wat houdt studiebegeleiding in? Opdidakt.
Wat houdt studiebegeleiding in? We starten een traject van studiebegeleiding met een inventarisatie van de leerstrategieën die uw zoon of dochter gebruikt en brengen de knelpunten in kaart. Uitgangspunt van de begeleiding is de agenda van uw zoon of dochter.
Huiswerkbegeleiding bijles Sittard.
Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouders op intakegesprek. Zodat jij weet wat Check5 Studiekring is en zodat Maud je goed kan adviseren over de begeleiding. Check5 Studiekring Sittard heeft een grote ruimte voor huiswerkbegeleiding, met een aparte computerruimte.
Check5 Studiebegeleiding Maastricht Oozo.nl.
De onderneming Check5 Studiebegeleiding is gevestigd op Scharnerweg 155 te Maastricht en is actief in de branche Overig onderwijs n.e.g. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 14074138 en is gelegen in Wyckerpoort in de gemeente Maastricht.

Contacteer ons