Resultaten voor studiebegeleiding apeldoorn

 
studiebegeleiding apeldoorn
 
Huiswerkbegeleiding en Bijles Meiners in Apeldoorn.
Wij onderscheiden ons door onze no-nonsense aanpak: oog voor wat de leerling nodig heeft. Betaalbare huiswerkbegeleiding en bijles in Apeldoorn. Lees meer over onze tarieven. Huiswerkbegeleiding en bijles in Apeldoorn. Klik hier om je kind aan te melden. 055 355 95 22. 7312 DV Apeldoorn.
Huiswerkbegeleiding en Bijles Apeldoorn Learn2Study.
Learn2Study is een onafhankelijk instituut voor huiswerkbegeleiding en bijles in Apeldoorn. Het is gelegen aan de Schuttersweg 73 op slechts 1 minuut fietsafstand van het Veluws College Walterbosch, Christelijk Lyceum en Sprengeloo. Learn2Study onderscheidt zich door kleinschalige, persoonlijke en professionele begeleiding.
Synergie Instituut Huiswerkbegeleiding Begeleiding en Bijles.
per week open. Synergie huiswerkbegeleiding is de juiste keuze voor studie en huiswerkbegeleiding sinds 2005. Wij bieden toegankelijke studiebegeleiding voor leerlingen van alle schoolsoorten. 7311 XG Apeldoorn. 055 207 19 84. Ma-vrij: 13.00 18.00. 2017 Synergie Made with 3 by Delicious Media.
Breinbrekers vestiging Apeldoorn: huiswerk, studiebegeleiding en bijles.
Enter your keyword. In Apeldoorn beschikt Breinbrekers over een prachtige en ruime locatie in het centraal gelegen cultureel centrum CODA. Klik hier om door te gaan naar de vestigingspagina van CODA. CODA Direct aanmelden. Apeldoorn, vestiging CODA. Wilt u meer informatie?
Breinbrekers Huiswerkbegeleiding en Bijles in Apeldoorn.
Ik ben Janet van Dijk en co├Ârdineer de huiswerkbegeleiding, studiebegeleiding en bijles op het CODA. Bij mij kun je terecht met vragen over onze begeleiding aan uw zoon of dochter. Tijdens mijn studie ontdekte ik al dat mijn passie ligt bij het intensief begeleiden van leerlingen. Na een korte periode voor de klas te hebben gestaan ben ik gestart als studiebegeleider in Apeldoorn.
Breinbrekers Huiswerkbegeleiding en Bijles Resultaat en Plezier.
Ruim 25 jaar ervaring. Een lokale speler in de regio Arnhem, Apeldoorn, Ede, Veenendaal. 1 studiecoach op 15 leerlingen. Geconcentreerd huiswerk maken. Huiswerk plannen overhoren. 4 of 5 dagen per week. Studiebegeleiding vestiging Breinbrekers. 1 studiecoach op 6 leerlingen. Huiswerk plannen overhoren.
Huiswerkbegeleiding Apeldoorn.
5 km 15 km. Op deze pagina vind je een overzicht van alle huiswerkbegeleiders en huiswerkinstituten in Apeldoorn. Klik op de instituten voor meer informatie. Wil je specifieker zoeken, bijvoorbeeld op begeleiders met een specialisatie? Gebruik dan het uitgebreide zoekmenu boven.
Studiekring in Apeldoorn Huiswerkbegeleiding bijles.
In Apeldoorn hebben wij vier vestigingen waar wij huiswerkbegeleiding, bijles en diverse trainingen geven. Op onze vestigingen Studiekring Apeldoorn Gymnasium/KSG, Studiekring Apeldoorn Fruytier, Studiekring Apeldoorn Mheenpark en Studiekring Apeldoorn Walterbosch staan enthousiaste en ervaren begeleiders klaar. Of je nu op het vwo, de havo, het vmbo of in groep 7/8 van de basisschool zit.

Contacteer ons