Zoeken naar studiebegeleiding deventer

 
studiebegeleiding deventer
 
Huiswerkbegeleiding bijles Deventer De Boerhaave.
Deventer De Boerhaave is open voor alle leerlingen uit Deventer. Dus ook als je niet op het Etty Hillesum Lyceum zit, ben je welkom! Vestigingsmanager Miriam en haar docententeam staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk.
De repetitor Leidse Repetitoren.
Aldus de Latijnse school te Deventer. Zo is het bij de Repetitoren natuurlijk ook. Burgerlijk Procesrecht BPR. Onroerend goed recht. Straf en strafprocesrecht. Scriptiebegeleiding Fiscaal recht. Hogewoerd 92 2311 HS Leiden. KvK Leiden 28096137. De Leidse Repetitoren zijn gespecialiseerd in cursussen, trainingen, bijles en studiebegeleiding voor de studie Rechten aan de Nederlandse Universiteiten.
huiswerkbegeleiding Raster.
Onze activiteiten en projecten. Onze missie en visie. Werken bij Raster. U bent nu hier: Home huiswerkbegeleiding. Gepubliceerd op 13 januari 2015 om 5501 3666 in huiswerkbegeleiding. Both comments and trackbacks are currently closed. Search Recente berichten. Samenwerken Integraal Kindcentra.
Jos Kinds studiebegeleiding Berichten Facebook.
Op onze hoofdlocatie in Raalte hebben we de afgelopen jaren al veel leerlingen met deze studiebegeleiding kunnen helpen. Door de positieve ervaringen en goede resultaten zullen wij daarom vanaf september met veel plezier ook in Deventer huiswerkbegeleiding en bijles studievaardigheden verzorgen!
Huiswerkbegeleiding bijles Deventer Het Stormink.
In school hebben we de beschikking over een eigen lokaal voor huiswerkbegeleiding en daarnaast mogen we klaslokalen gebruiken voor de bijlessen. Deventer Het Stormink is open voor alle leerlingen uit Deventer. Dus ook als je niet op Het Stormink zit, ben je welkom!
Wie helpt jou? Huiswerkbegeleiding Nijverdal.
Ik geef zelf les aan de eerste en tweede klas vmbo basisgericht en kadergericht. Voordat ik in Zwolle kwam werken, heb ik lesgegeven in Groenlo en Deventer. In Groenlo gaf ik les aan klas 3 en 4 havo/vwo en in Deventer aan klas 1 vmbo basisgericht.
BLOCH Leerling huiswerkbegeleiding Deventer.
Deze branche heeft als hoofdcategorie in de SBI-onderverdeling die de KVK aanhoudt: Onderwijs en is in dit geval verder onderverdeeld bij: Onderwijs, subcategorie Overig onderwijs. Klik hier voor meer bedrijven actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g. in deze regio. Het bedrijf BLOCH Leerling huiswerkbegeleiding is ingeschreven of op Drimble toegevoegd op 4 september 2006 met als vestigingsplaats Deventer.
bijles ede hip ede studiebegeleiding deventer.
Het BijlesHuis heeft een groot aanbod ervaren docenten in Deventer die je uit de nood kunnen helpen. We zorgen voor studiebegeleiding en bijles in Deventer voor iedereen die het nodig heeft. Daarbij kan het zowel om bijlessen voor één bepaald vak gaan, als voor algemene studiebegeleiding.
Individuele bijles in Deventer.
Wij bieden in Deventer bijles aan huis aan in alle vakken van de middelbare school en basisschool. De bijlessen worden verzorgd door studenten, die zelf hun middelbare school reeds hebben afgerond en onlangs nog eindexamen hebben gedaan in het vak waarin zij bijles geven.
H4T Het Studiehuis waar Talenten opbloeien.
Voor alle talenten van Deventer en omstreken bieden wij begeleiding aan op het gebied van studie, huiswerkbegeleiding en examentraining. De begeleiding wordt breed ingezet waarbij we zowel individueel begeleiden als in kleine groepen aan de slag gaan met de stof die geleerd moet worden.
Vacatures Docent Huiswerkbegeleider.
0.4 tot 0.8 fte Tijdelijk met uitzicht op vast. 16 dagen oud. Voor Tandem Studiebegeleiding zijn we op zoek naar een studieruimte begeleider op een middelbare school in Rosmalen voor minimaal 2 dagen in de week. Werktijden tussen 0815: uur en 1615: uur.

Contacteer ons