Op zoek naar studiebegeleiding deventer?

 
studiebegeleiding deventer
 
Jos Kinds studiebegeleiding.
Als laatste zal er ook huiswerkbegeleiding worden gegeven in Deventer. Dit is voor leerlingen die het lastig vinden om te plannen en hierdoor ook wat minder motivatie kunnen opbrengen. Voor deze leerlingen is er een begeleiding om het schoolwerk onder controle te krijgen. Jos Kinds studiebegeleiding.
Huiswerkbegeleiding bijles Deventer De Boerhaave Huiswerkbegeleiding bijles Deventer.
Deventer De Boerhaave is open voor alle leerlingen uit Deventer. Dus ook als je niet op het Etty Hillesum Lyceum zit, ben je welkom! Vestigingsmanager Miriam en haar docententeam staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk.
Huiswerkbegeleiding bijles Deventer Het Stormink Huiswerkbegeleiding bijles Deventer Het Stormink.
Hier helpen we leerlingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het maken van hun huiswerk. In school hebben we de beschikking over een eigen lokaal voor huiswerkbegeleiding en daarnaast mogen we klaslokalen gebruiken voor de bijlessen. Deventer Het Stormink is open voor alle leerlingen uit Deventer.
Untitled.
Bijles in Deventer nodig? BijlesHuis De beste bijlesdocent in jouw buurt.
Het BijlesHuis heeft een groot aanbod ervaren docenten in Deventer die je uit de nood kunnen helpen. We zorgen voor studiebegeleiding en bijles in Deventer voor iedereen die het nodig heeft. Daarbij kan het zowel om bijlessen voor één bepaald vak gaan, als voor algemene studiebegeleiding.
TOP-studiebegeleiding 2explore.
Psychologisch Adviesbureau 2eXplore met vestigingen in Bussum en Deventer is er voor iedereen die enig advies kan gebruiken bij het zetten van de volgende stap in Studie keuze, Carrière en of Leven. Wij bieden begeleiding en onderzoek voor de juiste Profielkeuze, Studie en Beroepskeuze, Loopbaan-onderzoek, Masterkeuze, Second opinie CITO en andere psychologische vraagstukken van meer persoonlijke aard.
Zoeken: Huiswerkbegeleiding Wijkwinkel Deventer.
Bureau Vliegwiel, Praktijk voor remedial teaching Praktijk voor remedial teaching en studiebegeleiding en opvoedingsvragen. Begeleiding van leerlingen uit basis, voortgezet en beroepsonderwijs met problemen op het gebied van studievaardigheden, dyslexie en. Afstand: 147, km. Studiekring Huiswerkbegeleiding Deventer. Bij Studiekring Deventer bieden we huiswerkbegeleiding, huiswerkklas online bijles en training.
Vergelijk en boek de Béste Bijlesdocent in Deventer online!
Bijlesdocenten in Deventer e.o. De bijles aanbieders van Bestebijles.com in Deventer, beschikken over uitstekende bijlesdocenten en examentrainers en moeten voldoen aan een aantal selectiecriteria. Zij moeten uitstekend geschoold zijn, affiniteit met scholieren hebben en de stof duidelijk en aansprekend kunnen uitleggen.
Studiekring in Deventer Huiswerkbegeleiding bijles.
In Deventer hebben wij op drie scholen vestigingen in school waar we huiswerkbegeleiding, bijlessen en diverse trainingen geven. Je vindt ons in Het Stormink, Het Vlier en op de Boerhaave. De locaties op Het Stormink en Het Vlier zijn toegankelijk voor alle leerlingen uit de regio Deventer.

Contacteer ons