Resultaten voor studiebegeleiding dordrecht

 
studiebegeleiding dordrecht
 
Home Einstein Huiswerkbegeleiding.
Helaas is dat huiswerk niet altijd even makkelijk. Daarom staan de docenten van Einstein Huiswerkbegeleiding in Dordrecht klaar om je te helpen! Van half vier tot half zes kun je in een gemoedelijke sfeer je huiswerk maken onder begeleiding van een docent.
Leerkring huiswerkbegeleiding.
Telefoon: 06 316 40 979. Dudokplein 213b 3315 KH Dordrecht. Leerkring Locatie Insula. Halmaheiraplein 5 3312 GH Dordrecht. Copyright 2018 Leerkring Website realisatie Jambo Media. Neem contact met ons op. I consent to Leerkring huiswerkbegeleiding collecting my details through this form.
Huiswerkbegeleiding Dordrecht Haal het beste uit jezelf! Lyceo. Group 2. Rectangle 44 Copy 21.
Of ben je op zoek naar een rustige plek in Dordrecht of omgeving om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning. Op onze Lyceo vestiging op de Singel 331 in Dordrecht ben je van harte welkom. Daarnaast werken we samen met een aantal scholen in Dordrecht en omgeving.
huiswerkbegeleiding in Dordrecht BijlesHuis De beste bijlesdocent in jouw buurt.
Hier kan u zich registreren voor huiswerkbegeleiding in Dordrecht. De meest ervaren huiswerkbegeleiders in Dordrecht om u vooruit te helpen. Het BijlesHuis vindt het van het allergrootste belang de meest geschikte huiswerkbegeleiders voor u te selecteren, met als gevolg dat wij u de meest kwalitatieve huiswerkbegeleiding kunnen verlenen.
Bijles wiskunde in Dordrecht BijlesHuis De beste bijlesdocent in jouw buurt.
A" person who never made a mistake, never tried anything new" Albert Einstein. Het BijlesHuis biedt studiebegeleiding aan in heel Nederland, aan de beste prijs. We selecteerden voor u ervaren bijlesdocenten wiskunde in Dordrecht. Een lijst met hun profielen, vindt u onderaan.
Eénhoog-achter bijles en huiswerkklas.
Intrinsieke motivatie: het is meegenomen als je zin hebt om iets te leren. Zelfredzaamheid: hoe zelfstandig ben je al? Soms is begeleiding nodig op één of meer van deze terreinen. Welkom op Eénhoog-achter, voor huiswerkbegeleiding en bijles in Dordrecht! 2018 Powered by WordPress Theme by DinevThemes.
Studiekring Dordrecht LVSI.
Samen zorgen we voor een sterke omgeving, waarin jongeren zich kunnen ontwikkelen tot evenwichtige en zelfstandige persoonlijkheden. En dat is waardevol, nu én straks. Nicolaas Maessingel 195 A. 3311 KR Dordrecht. 030 272 14 44. huiswerkbegeleiding/ studiebegeleiding, bijles, cito/ entreetoets/ NIO begeleiding, examentraining.
Huiswerkbegeleiding Dordrecht Basisschoolbegeleiding.
Kaart Sorteer op.: 5 km 15 km. Op deze pagina vind je een overzicht van alle huiswerkbegeleiders en huiswerkinstituten met basisschoolbegeleiding in Dordrecht. Klik op de instituten voor meer informatie. Wil je specifieker zoeken, bijvoorbeeld op begeleiders met een specialisatie?
Huiswerkbegeleiding bijles Dordrecht Huiswerkbegeleiding bijles Dordrecht.
Studiekring en Passend Onderwijs. Huiswerkbegeleiding en bijles in Dordrecht. Aan de rand van het centrum van Dordrecht, dichtbij het station zit de vestiging van Studiekring. In een mooi pand, in een oude bakkerij, hebben wij een gezellige, lichte vestiging waar je rustig je huiswerk kan maken.

Contacteer ons