Op zoek naar studiebegeleiding heerlen?

 
studiebegeleiding heerlen
 
Vestiging Heerlen E.C.H. Studiebegeleiding. Vestiging Heerlen E.C.H. Studiebegeleiding.
Tarieven en reglement. Je bent hier: Home Vestigingen Vestiging Heerlen. Op onze locatie in Heerlen kunnen middelbare scholieren uit de regio dagelijks terecht. De locatie ligt gunstig ten opzichte van de diverse middelbare scholen in regio Parkstad, zoals het Grotiuscollege, het Bernardinuscollege en het Sintermeertencollege.
E.C.H. Studiebegeleiding Studeren kun je leren. E.C.H. Studiebegeleiding Studeren kun je leren.
Studiebegeleiding biedt professionele studiebegeleiding voor scholieren en studenten. U kunt op onze locaties in Heerlen en Maastricht terecht voor bijles en huiswerkbegeleiding op maat. Ons ervaren team staat voor succes, maar ook een relaxte sfeer: wel de resultaten, geen stress!
Huiswerkbegeleiding en bijles in Heerlen.
Hoensbroek Sint Janscollege. Huiswerkbegeleiding, bijles, trainingen in Heerlen Grotius. Sinds 2011 geeft Check5 studiebegeleiding in het Grotius College in Heerlen. We zijn vijf dagen in de week van 14.45u tot 18.30u geopend om je te helpen bij alle aspecten van je huiswerk.
Huiswerkbegeleiding bijles Heerlen Huiswerkbegeleiding bijles Heerlen.
Wij geven in Heerlen examenbegeleiding. Naast huiswerkbegeleiding kun je kiezen voor 1-op-1 studiebegeleiding. Samen met een ervaren coach kijk je uitgebreid naar je leermethoden en je manier van plannen. Waarom kiezen voor Studiekring Check5 Heerlen? Al jarenlang een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
Huiswerkbegeleiding Heerlen.
5 km 15 km. Op deze pagina vind je een overzicht van alle huiswerkbegeleiders en huiswerkinstituten in Heerlen. Klik op de instituten voor meer informatie. Wil je specifieker zoeken, bijvoorbeeld op begeleiders met een specialisatie? Gebruik dan het uitgebreide zoekmenu boven.
Erasmus Huiswerkbegeleiding De weg naar een betere toekomst.
In 2008 richtte Guido Friedrich SBE Studiebegeleiding Erasmus op. Guido heeft ruime ervaring als docent in het basis en voortgezet onderwijs. Vanuit zijn visie, dat elke scholier talent heeft en soms een steuntje in de rug kan gebruiken, biedt SBE begeleiding op maat. Begeleiding beschikbaar op beide locaties. 6419 AT Heerlen.
Huiswerkbegeleiding Heerlen Coriovallum.nu waar kun je beter leren?
Welkom bij Studiebegeleiding Coriovallum.nu. een inspirerende studieomgeving waar je je thuis voelt en op je gemak bent! Huiswerkbegeleiding Bijlessen en Trainingen. Coriovallum.nu biedt huiswerkbegeleiding, bijlessen, cursussen, trainingen en workshops waarin verschillende onderwerpen aan de orde komen die de studievaardigheden aanvullen en verbeteren.

Contacteer ons