Meer resultaten voor studiebegeleiding hilversum

 
studiebegeleiding hilversum
 
PIOS Studiebegeleiding Gooische Tam Tam.
Kinderen PIOS Studiebegeleiding. Bij PIOS Studiebegeleiding Hilversum, Bussum en Laren zijn we per direct op zoek naar studiebegeleiders voor leerlingen van de middelbare school voor de volgende vakken: Scheikunde. Moderne talen Engels, Frans, Duits en Spaans. Wij bieden een interessante en uitdagende parttime baan als studiebegeleider voor het geven van studiebegeleiding en het geven van individuele begeleiding.
Bijles wiskunde in Hilversum BijlesHuis Vind de perfecte bijlesdocent.
Na ruim 21 jaar als wiskundedocent en leerling en docentencoach, roostermaker en examensecretaris in het middelbaar onderwijs te hebben gewerkt, ben ik in 2016 als zzp'er' mijn eigen onderneming gestart. De twee activiteiten die ik vanuit mijn bedrijf Abcm Annelies Bouman Coaching meer doe, zijn coaching op professionele en/of persoonlijke groei en bijles wiskunde en/of rekenen / huiswerk en/of studiebegeleiding.
Instituut HIP Hilversum Instituut HIP huiswerkbegeleiding en bijlessen.
Tarievenlijst Instituut HIP 2018-2019 pdf 147KB Algemene voorwaarden Instituut HIP Hilversum 2 pdf 150KB Wie zijn wij. Op feestdagen en tijdens de zomervakantie zijn we gesloten. Maar tijdens alle andere vakanties zijn we geopend van maandag t/m vrijdag van 1100: tot 1400!
Begeleiding pubers bij ASS, ADD ADHD.
Over David Meijer. Waar vindt coaching plaats? In de praktijk van Meijer Coaching in Hilversum of bij u aan huis in Hilversum, Blaricum, Eemnes, Huizen, Laren, Bussum, Naarden, Muiden, Muiderberg Gooisemeren, Loosdrecht, s-Graveland, Kortenhoef, Ankeveen, Nederhorst den Berg Wijdemeren en Weesp.
PIOS.nl De slimste keuze voor studiebegeleiding.
Assistent Vestigingsmanager Hilversum. Met" humor en enthousiasme leerlingen te laten groeien in zelfvertrouwen en vakkennis" a.oskam@pios.nl. Paul Van Harn. Econometrist, Bestuurslid LVSI. Ik" leer zelf nog iedere dag. Ik zie daarbij niet in de kansen de moeilijkheden, maar in de moeilijkheden de kansen" p.vanharn@pios.nl. Docenten / Remedial Teachers. Kom jij bij ons werken? Met plezier naar school en je ontwikkelen, je talent ontdekken, op weg gaan naar een rol in de maatschappij waarin je waardevol bent, dat is waar het om gaat. Dat is waar onze ruim 100 docenten, orthopedagogen, remedial teachers en studiebegeleiders elke dag aan werken in het aanvullend en ondersteunend onderwijs dat wij geven op 11 locaties voor studiebegeleiding en in samenwerking met zon 25 scholen.
Studiebegeleiding Engels in Hilversum BijlesHuis Vind de perfecte bijlesdocent.
Bijles en studiebegeleiding in Hilversum. Schrijf je verblijvend in voor meer informatie over studiebegeleiding Engels in Hilversum! Studiebegeleiding voor Engels. Studiebegeleiding voor Engels kan helpen je achterstand weg te halen. Het BijlesHuis helpt met examenvoorbereiding voor Engels, eindexamenvoorbereiding voor Engels, semesterbegeleiding of een andere cursus.
Welkom bij Trapp Studiecoaching in Hilversum e.o.
contact opnemen inloggen. Trapp Studiecoaching is hét adres in omgeving Hilversum voor huiswerkbegeleiding, studiecoaching op maat en individuele bijles in álle vakken. Ook voor basisscholieren die verbetering van hun vaardigheden willen, bent u bij ons aan het goede adres. We bieden veel persoonlijke aandacht van betrokken medewerkers tegen gunstige tarieven!
Lyceo Hilversum Noordse Bosje vlakbij het centrum. Group 2. Rectangle 44 Copy 21.
Lyceo Hilversum De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek. Onze vestiging van Lyceo in Hilversum bevindt zich vlakbij het centrum van Hilversum en ligt de buurt van meerdere scholen. We beschikken over meerdere ruimtes waar je in rust kan werken tijdens huiswerkbegeleiding en bijles in Hilversum.
Huiswerkbegeleiding Hilversum Haal het beste uit jezelf! Lyceo. Group 2. Rectangle 44 Copy 21.
Of ben je op zoek naar een rustige plek in Hilversum of omgeving om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning. Op onze Lyceo vestiging aan de Noorderweg 2 in Hilversum ben je van harte welkom. Daarnaast werken we samen met een aantal scholen in Hilversum en omgeving.
Vestigingen Lector Studiebegeleiding.
This iframe contains the logic required to handle Ajax powered Gravity Forms. U maakt gebruik van een verouderde browser. Met uw browser is de nieuwe website van Lector Studiebegeleiding niet bereikbaar. Update uw browser, of neem telefonisch contact op met Lector Studiebegeleiding op 0882211444.
Basisonderwijs.
Studiebegeleiding aan huis. Faalangst reductie training. Reken en taalbijles. Uw kind zit in het basisonderwijs? Het gaat even niet goed met mijn kind op school. Waarom wij coachen en niet trainen? Omdat uw kind zo goed mogelijk wil scoren vanuit zijn eigen vermogens.

Contacteer ons