Resultaten voor studiebegeleiding zeist

 
studiebegeleiding zeist
 
huiswerkbegeleiding in Zeist BijlesHuis De beste bijlesdocent in jouw buurt.
Hier kan u zich opgeven voor huiswerkbegeleiding in Zeist. De meest bedreven huiswerkbegeleiders in Zeist willen u vooruithelpen. Het BijlesHuis vindt het uiterst belangrijk de beste huiswerkbegeleiders in dienst te nemen, zodat wij u de meest kwalitatieve huiswerkbegeleiding kunnen aanbieden.
Huiswerkbegeleiding bijles Zeist Stichtse Vrije School Huiswerkbegeleiding bijles Zeist.
Naast huiswerkbegeleiding kun je kiezen voor 1-op-1 studiebegeleiding. Samen met een ervaren coach kijk je uitgebreid naar je leermethoden en je manier van plannen. Waarom kiezen voor Studiekring Zeist Stichtse Vrije School? Al ruim 11 jaar een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
Studiekring in Zeist Huiswerkbegeleiding bijles.
De Breul is exclusief toegankelijk voor leerlingen van school. Op onze locatie in de Stichtse Vrije school kunnen alle leerlingen uit regio Zeist huiswerk komen maken. Studiekring Zeist De Breul. Arnhemse Bovenweg 98. 3708 AG Zeist. Studiekring Zeist Stichtse Vrije School.
Studiecoaching Huiswerkbegeleiding La Grange te Zeist.
Deze afstemming van de behoefte van de leerling en de ouders en het maatwerk van La Grange is essentieel voor de kwaliteit van de begeleiding. Door terugkoppelmomenten bent u ervan verzekerd dat altijd de juiste aanpak wordt gekozen. La Grange Studiebegeleiding Orthopedagogiek 1997-2017.
Huiswerkbegeleiding HIP Zeist Instituut HIP leren leren en leren plannen.
3701 HB Zeist. Kaart route Informatie. Tarievenlijst Instituut HIP Zeist 2018-2019 pdf 127KB Algemene voorwaarden Instituut HIP Zeist pdf 150KB Wie zijn wij. Diete de Vos. Tijdens alle vakanties zijn we geopend van zondag t/m maandag van 1100: tot 1400!
Homi Teaching Huiswerkbegeleiding in Zeist en Bilthoven.
heeft een schat aan werkervaring die zij na haar universitaire studie heeft opgedaan en is een bevlogen persoonlijkheid. Inmiddels is HOMI Teaching hét huiswerkinstituut van Zeist geworden en heeft zij als enige in Zeist al twee jaar op rij alle eindexamenkandidaten 100% geslaagd weten te krijgen!
Huiswerklokaal Zeist Huiswerklokaal Zeist.
Betrokkenheid en achtergrondervaring hebben in 2010 geleid tot de opening van dit huiswerklokaal in Zeist door Jos Gomes, MBA. Inmiddels zit er een vast team van medewerkers met Henriette Broersen, docente biologie, als contactpersoon. Wij geven prioriteit aan de aandacht voor de individuele leerling en de begeleiding.
Huiswerkbegeleiding Zeist.
5 km 15 km. Op deze pagina vind je een overzicht van alle huiswerkbegeleiders en huiswerkinstituten in Zeist. Klik op de instituten voor meer informatie. Wil je specifieker zoeken, bijvoorbeeld op begeleiders met een specialisatie? Gebruik dan het uitgebreide zoekmenu boven.
Studiebegeleiding Zeist.
De studiebegeleiding zorgt er niet alleen voor dat de leerling of student bij is met het huiswerk, maar er wordt ook aandacht besteed aan studievaardigheden zoals plannen, leren, uitreksels maken, samenvatten en nog veel meer. Aanmelden voor studiebegeleiding in Zeist kan door te bellen naar 030-6913017 of via het contactformulier.

Contacteer ons