Zoeken naar hip studiebegeleiding

 
hip studiebegeleiding
 
Instituut HIP Vestiging Bilthoven LVSI.
Niet alleen de resultaten zijn goed, ook komen de leerlingen met veel plezier leren bij Instituut HIP. Hierbij worden met name de persoonlijke benadering en de open houding van de werknemers sterk gewaardeerd. Ook worden jaarlijkse activiteiten georganiseerd zoals een sportdag, een etentje of een filmbezoek. Jan Steenlaan 3. 3723 BS Bilthoven. Contactpersoon: Lieselotte Delhaye. huiswerkbegeleiding/ studiebegeleiding, bijles, cito/ entreetoets/ NIO begeleiding, diagnostiek, examentraining, remedial teaching, studiekeuze/ beroepskeuze.
Instituut HIP Vestiging Laren LVSI.
Bij HIP besteden we veel aandacht aan de leerstijl, de individuele talenten en de persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen en studenten die bij ons komen. Leren is tenslotte meer dan alleen maar goede cijfers halen. Als het goed gaat, wordt leren vanzelf weer leuk. En daar gaat het ons om. Met de kennis van school en de warmte van thuis! 1251 PA Laren. Contactpersoon: Lotte van Ee. bijles, cito/ entreetoets/ NIO begeleiding, diagnostiek, examentraining, huiswerkbegeleiding/ studiebegeleiding, remedial teaching, studiekeuze/ beroepskeuze.
Franchise is weer een nieuw kind.
Inmiddels bestaan er twaalf vestigingen van HIP Huiswerkbegeleiding, Individuele ondersteuning en Projecten in steden en dorpen waar het gemiddeld inkomen hoog ligt. Het is duidelijk de top van het segment van studiebegeleiding. De begeleiding is dan ook zeer intensief met op elke vier leerlingen een begeleider en nauw contact met de scholen.
Crowdfundmarkt HIP Amersfoort.
Instituut HIP biedt een uitgebreid, gevarieerd, professioneel en onderscheidend dienstenpakket in studiebegeleiding, bijlessen en onderzoek. HIP begeleidt basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en studenten bij leren en studeren. In een prettige, stimulerende omgeving en onder leiding van deskundige docenten, remedial teachers en orthopedagogen.
Instituut HIP Twente Info Facebook.
Met HIP ontdek je hoe waardevol het ontwikkelen van jouw eigen manier van leren is voor jouw persoonlijke ontwikkeling als uniek kind/mens! Hip Twente biedt huiswerk en studiebegeleiding aan in Hengelo en omstreken zowel op eigen locatie als ook inhouse bij scholingsinstituten en bedrijven.
Home Instituut HIP.
Huiswerk en studiebegeleiding bij HIP. De voordelen van instituut HIP. Focus op leren leren. Bij HIP Leren leerlingen plannen en studeren op een manier die bij hen persoonlijk past. Ouders kunnen de vorderingen van hun kind thuis volgen via ons planningsprogramma StudyAssist.

Contacteer ons