Zoeken naar maltha studiebegeleiding

 
maltha studiebegeleiding
 
Maltha insCool 2018-2019.
Je bent hier: Home / Maltha insCool 2018-2019. Maltha insCool 2018-2019. Het Christelijk Lyceum Zeist biedt in samenwerking met de organisatie Maltha insCool de mogelijkheid en faciliteiten om na schooltijd professionele huiswerkbegeleiding te bieden aan de leerlingen op hun eigen school.
Zelfstandige studiebegeleider op een middelbare school.
maandag, 18th december 2017. Maltha studiecoaching is al sinds 1982 deskundig op het gebied van top-studiebegeleiding in de vorm van persoonlijke studiebegeleiding, coaching en privélessen voor leerlingen uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en het hoger en WO onderwijs. Wij zijn gespecialiseerd in de begeleiding van leerlingen met studie en leerproblemen, studievaardigheden en studiebegeleiding / huiswerkbegeleiding.
Studiebegeleiding.
Wat houdt dagelijkse studiebegeleiding op Kampong in? Iedere leerling maakt van maandag tot en met vrijdag zijn of haar huiswerk op Maltha studiecoaching Kampong. Dat is vanaf 13.30 tot 18.30 uur, al naar gelang de wijze van dagelijkse studiebegeleiding waarvoor gekozen wordt.
Werken bij Maltha studiecoaching? Solliciteer via Jobbird Jobbird.
De Maltha groep bestaat uit de Maltha Instituten Knowledge centra te Bilthoven, Utrecht en Zeist en Maltha Beheer BV. Onder Maltha Beheer BV vallen Maltha insCool, Maltha inSport, Maltha SmartsCool, Study Vision Online en de Orthopedagogische Praktijk Maltha en het secretariaat/planning. Wie zijn wij? Maltha studiecoaching is sinds 1982 deskundig op het gebied van studiebegeleiding in de vorm van persoonlijke begeleiding, coaching en privélessen van groep 4 t/m Master.
Maltha studiecoaching.
Maltha studiecoaching dé specialist in leerproblemen, studievaardigheden en studiebegeleiding. Ik zou tijdens mijn studie best een studiecoach kunnen gebruiken! Spelenderwijs leren, weet je hoe leuk dat is! Help, ik voel dat er iets met mijn kind is maar niemand hoort mij."

Contacteer ons