Zoeken naar studiebegeleiding wijchen

 
studiebegeleiding wijchen
 
Studiebegeleiding en Remedial Teaching LeerKrachtWijchen uit Wijchen.
We werken met leerlingen uit de gemeente Wijchen, maar ook leerlingen uit Grave, Ravenstein, Beuningen en Nijmegen zijn bij ons welkom. Wie zijn wij? Wat kunnen wij voor u doen? Huiswerkbegeleiding en leren leren in het voortgezet onderwijs. Cito en rekentoetstraining voor leerlingen van het basis en voortgezet onderwijs. Studiebegeleiding voor leerlingen met bijvoorbeeld ADHD of ADD.
LerenderWijs Wijchen voor Bijles, Huiswerkbegeleiding, Remedial Teaching, Citotraining en brugklastraining in de omgeving van Wijchen en Nijmegen.
Daarom had ik altijd zoveel fout bij de woordenschattoetsen. Ik dacht dat synoniem en tegengesteld hetzelfde waren. richt zich op alle leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs in Wijchen, Nijmegen, Malden, Heumen, Beuningen, Grave, Ravenstein en Schaijk. Huiswerk en studiebegeleiding.
LeerKrachtWijchen: Praktijk voor leer en studiebegeleiding.
Volgend bericht Cesar Zuiderwijk in Theater t Mozaïek. Weeronline.nl Meer weer in Wijchen TOP. Nieuws.nl brengt sinds 2002 het Nederlandse nieuws, landelijk en lokaal uit jouw eigen gemeente. Maria Bueters en Willie Janssen zijn onlangs een praktijk voor leer en studiebegeleiding gestart onder.
Bijles en huiswerkbegeleiding Wijchen Voor ieder kind.
Marianne is niet de enige ouder uit Wijchen die met volle tevredenheid terugkijkt op een van onze docenten voor het geven van bijles. Peter, de 31-jarige vader uit Wijchen schakelde een bijlesdocent in voor zijn dochter Sterre, die door een ziekenhuisopname erg was achter geraakt met het rekenprogramma in groep 4.
Bijles in Beuningen en Wijchen! Bijles Maas en Waal.
Nu ook in Beuningen en Wijchen! Bijles Maas en Waal start vanaf medio maart 2016 ook in Beuningen en Wijchen met het geven van bijlessen en begeleiding aan leerlingen. De organisatie heeft gemerkt dat er een groeiende vraag is naar bijlessen in verschillende vakgebieden en persoonlijke begeleiding vanuit deze omgeving.
Leersaam Wijchen Studiebegeleiding.
LeerSaam verzorgt studiebegeleiding voor leerlingen Voortgezet Onderwijs VMBO-HAVO-VWO. De studiebegeleiding is individueel of in kleine groepjes maximaal 6 leerlingen. De studiebegeleiding vindt plaats in onze praktijk door een orthopedagoog met een onderwijsachtergrond. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met ADHD of Autismeproblematiek.
Slagingspercentage van 95% va 44 per week Studiebegeleiding Nijmegen.
Studiebegeleiding maakt hierin het verschil. Hier bij Studiebegeleiding Nijmegen onderzoeken wij de oorzaak van een leerprobleem en pakken dit probleem bij de kern aan, zodat de leerling verzekerd is van leersucces. Voor nu en in de toekomst. Met al onze kennis en ervaring doen wij er alles aan om dit voor elkaar te krijgen.
Studiebegeleiding in Wijchen: leren leren, huiswerkbegeleiding, bijles en meer. Email. Facebook.
Naar de Brugklas training. Examenplanning maken workshop. Examenplanning maken workshop. Werken bij PSI Studiebegeleiding. Dé specialist in studiebegeleiding. professionele begeleiding voor elke leerling van elk niveau. Lees verder Aanmelden. Wat maakt onze studiebegeleiding zo uniek? Onze betrokkenheid en persoonlijke aandacht.

Contacteer ons