Resultaten voor nhi studiebegeleiding

 
nhi studiebegeleiding
 
NHI Studiebegeleiding Heerenveen LVSI.
NHI Studiebegeleiding Heerenveen. NHI Studiebegeleiding geeft al 20 jaar huiswerkbegeleiding, bijlessen en examentraining aan leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Onder deskundige begeleiding kunnen specifieke leerproblemen of een gebrek aan zelfvertrouwen en/of motivatie succesvol worden aangepakt. De werkwijze van het NHI is gericht op het planmatig leren werken en het aanleren van passende studievaardigheden.
Beoordelingen NHI Studiebegeleiding.
92% beveelt NHI Studiebegeleiding aan. Beoordeel NHI Studiebegeleiding Over ons. Soms heb je wat extra ondersteuning nodig bij het leren. Bijvoorbeeld om je onvoldoendes weg te werken of om te kunnen doorstromen naar een hoger niveau. Wij bieden die extra ondersteuning op verschillende locaties.
NHI Huiswerkhulp Amstelveen.
Wanneer een leerling niet voldoende kan worden geholpen zal worden doorverwezen naar één van de andere vormen van studiebegeleiding. Het leren leren is een belangrijk onderdeel van de begeleiding. Huiswerkhulp leert je planmatig te werken volgens een door NHI Studiebegeleiding ontwikkeld volgsysteem.
NHI Huiswerkhulp Heerenveen.
NHI Studiebegeleiding is aangesloten bij de LVSI: een garantie voor kwaliteit! 2018 Tante Pee Heerenveen Algemene voorwaarden Disclaimer. NHI Studiebegeleiding maakt gebruik van cookies. Door onze site te bezoeken of gebruik te maken van de aangeboden diensten, gaat u hiermee akkoord.
NHI Studiebegeleiding Heerenveen Helpt.
Home Organisaties NHI Studiebegeleiding. NHI Studiebegeleiding biedt huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en re-teaching basisschool in Heerenveen. Ook bieden wij hulp en advies bij allerlei studie en werkgerelateerde vragen en problemen. Zo kunt u bij ons terecht voor coaching, studie en beroepskeuze advies, motivatie-onderzoek en brugklastraining Ik leer leren.
Leerstrategieën onderzoek NHI Studiebegeleiding Heerenveen Helpt.
wonen, welzijn en zorg. Home Organisaties NHI Studiebegeleiding Leerstrategieën onderzoek. Gemeenteplein 65 8442MB Heerenveen 0566-84 21 95. Hulpaanbod van: NHI Studiebegeleiding. Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door te doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor zichzelf ordenen om het te kunnen begrijpen.
Studiebegeleiding door NHI Huiswerkbegeleiding Bijles Studiecentra.
Heeft uw kind, om wat voor reden dan ook, achterstand opgelopen in bijvoorbeeld rekenen of taal of is extra ondersteuning gewenst? NHI Studiebegeleiding geeft opnieuw en uitgebreider instructie over onderwerpen die nog niet volledig begrepen zijn. Bepaal jouw beste leerstrategie en neem de leerstof sneller én gemakkelijker op met concrete tips en studieadviezen op maat!

Contacteer ons