Op zoek naar nhi studiebegeleiding?

 
nhi studiebegeleiding
 
NHI Huiswerkhulp Amstelveen.
Nu de toetsweek weer voor de deur staat schieten veel leerlingen in de stress. Hoe kun je er nu voor zorgen dat de https//t.co/d0DsOy9dgp.: Tue Mar 12 144721: 0000 2019. NHI Studiebegeleiding is aangesloten bij de LVSI: een garantie voor kwaliteit!
Beoordelingen NHI Studiebegeleiding.
92% beveelt NHI Studiebegeleiding aan. Beoordeel NHI Studiebegeleiding Over ons. Soms heb je wat extra ondersteuning nodig bij het leren. Bijvoorbeeld om je onvoldoendes weg te werken of om te kunnen doorstromen naar een hoger niveau. Wij bieden die extra ondersteuning op verschillende locaties.
NHI Studiebegeleiding Heerenveen LVSI.
NHI Studiebegeleiding Heerenveen. NHI Studiebegeleiding geeft al 20 jaar huiswerkbegeleiding, bijlessen en examentraining aan leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Onder deskundige begeleiding kunnen specifieke leerproblemen of een gebrek aan zelfvertrouwen en/of motivatie succesvol worden aangepakt. De werkwijze van het NHI is gericht op het planmatig leren werken en het aanleren van passende studievaardigheden.
NHI Studiebegeleiding BV Openingstijden NHI Studiebegeleiding BV Elegast.
Moeite hebben met toetsen en proefwerken. 96% van onze leerlingen slaagt voor zijn of haar eindexamen. NHI Studiebegeleiding is aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Studiebegeleidings Instituten. Meer Onderwijs en cursussen in de buurt. Deze NHI Studiebegeleiding BV vestiging gesloten?
CSG Liudger Huiswerkhulp.
Het is een light variant van de Huiswerkbegeleiding die op een andere locatie in Drachten wordt aangeboden. Info over huiswerkbegeleiding, bijlessen en de andere diensten van NHI Studiebegeleiding vindt u op www.studiecentra.nl. Wat houdt huiswerkhulp in? planmatig leren te werken.;
Organisatie Heerenveen Helpt.
Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? Slecht Matig Neutraal Goed Uitstekend. Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? Selecteer een of meer van de onderstaande opties: Ik heb meer informatie nodig. De informatie is niet correct.
Friesland 4 Leerhulpmiddelen.nl.
Telefoon: 0566 842 195, 06 107 42 342. Soms heb je wat extra ondersteuning nodig bij het leren. Bijvoorbeeld om je onvoldoendes weg te werken of om te kunnen doorstromen naar een hoger niveau. NHI Studiebegeleiding biedt die extra ondersteuning op verschillende locaties.
NHI Studiebegeleiding / Drachtster Lyceum RMC de Friese Wouden.
Sociale kaart Onderwijs Voortgezet onderwijs Gemeentelijk Smallingerland NHI Studiebegeleiding / Drachtster Lyceum. NHI Studiebegeleiding / Drachtster Lyceum. Return to Directory. NHI Studiebegeleiding / Drachtster Lyceum. Adres: Torenstraat 28. 9201 JW Drachten. Voor basisschoolleerlingen van groep 7 en 8, vmbo, havo en vwo-leerlingen die een steuntje in de rug willen hebben.
NHI Studiebegeleiding Leeuwarden Zuid Leeuwarden Nimbles.
Kom in contact met nieuwe klanten en word beter vindbaar op het internet. Registreer gratis jouw bedrijf. NHI Studiebegeleiding geeft al 20 jaar huiswerkbegeleiding, bijlessen en examentraining aan leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Over NHI Studiebegeleiding Leeuwarden Zuid. NHI Studiebegeleiding Leeuwarden Zuid.
NHI Studiebegeleiding huiswerkbegeleiding CSG Liudger Drachten.
Vanaf november 2016 biedt NHI Studiebegeleiding ook huiswerkbegeleiding op CSG Liudger. Op de locatie de Raai kunnen leerlingen 3 middagen per week terecht voor huiswerkhulp, een light variant van huiswerkbegeleiding. Kijk ook op de site www.studiecentra.nl voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden in studiebegeleiding.
NHI Studiebegeleiding BV Informatiepunt Onderwijs Talentontwikkeling SLO.
Zet dan ook uw school/ organisatie op de kaart en maak uw aanbod zichtbaar door een school of organisatieprofiel aan te maken. M eer over registreren als school/ organisatie. Home Locatie: NHI Studiebegeleiding BV. Locatie: NHI Studiebegeleiding BV. Adres: Gemeenteplein 56.

Contacteer ons