Resultaten voor studiebegeleiding groningen

 
studiebegeleiding groningen
 
Profiel Instituut Socrates Instituut Socrates Studiebegeleiding Bijles Studieplanning.
Instituut Socrates is een educatief instituut met een duidelijke doelstelling: Iedere leerling of student de beste ondersteuning bieden voor het bereiken van het hoogste studieresultaat. De specifieke leerdoelen worden samen met de ouders en de leerling vanuit de individuele leervraag vertaald in de gewenste begeleiding. Instituut Socrates biedt een scala aan diensten op het gebied van studiebegeleiding zoals.:
Huiswerkbegeleiding en bijles in Groningen de Studiefabriek.
De Studiefabriek biedt studiebegeleiding inclusief bijles aan leerlingen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. We hebben tot doel de leerling te leren plannen en beter te leren" leren, in een prettige en positieve sfeer. Ervaren tutoren van de Studiefabriek geven de beste studiebegeleiding en bijlessen van Emmen en Groningen.
Huiswerkbegeleiding Groningen.
5 km 15 km. Op deze pagina vind je een overzicht van alle huiswerkbegeleiders en huiswerkinstituten in Groningen. Klik op de instituten voor meer informatie. Wil je specifieker zoeken, bijvoorbeeld op begeleiders met een specialisatie? Gebruik dan het uitgebreide zoekmenu boven.
Vind Huiswerkbegeleiding Bijles Examentraining in Groningen.
Zijn er vragen dan kan de begeleider deze vragen gelijk beantwoorden. Woont u zelf niet in Groningen, maar wilt u wel dat uw kind huiswerkbegeleiding gaat volgen in Groningen, omdat hij hier op school zit. Ook dit is uiteraard geen probleem.
Vergelijk en boek de Béste Bijlesdocent in Groningen e.o. online!
Bijlesdocenten in Groningen e.o. De bijles aanbieders van Bestebijles.com in Groningen, beschikken over uitstekende bijlesdocenten en examentrainers en moeten voldoen aan een aantal selectiecriteria. Zij moeten uitstekend geschoold zijn, affiniteit met scholieren hebben en de stof duidelijk en aansprekend kunnen uitleggen.
StudieMaat Huiswerkbegeleiding en Studiebegeleiding Studiemaat Het maatje bij je studie.
StudieMaat en Yellow Groningen bieden een combipakket aan. Yellow Groningen biedt hulp aan jongeren bij problemen op het gebied van motivatie, studiekeuze en planning: op een persoonlijke en individuele manier. Pedagoog Annemieke Nap heeft ruime werkervaring met jongeren in de puber en adolescentieleeftijd én met ouders van deze jongeren.
Studiebegeleiding voor leerlingen en studenten De Sofist.
Studiebegeleiding voor leerlingen en studenten. Uit ervaring blijkt dat wekelijkse, individuele bijsturing prettig en goed werkt. De studiecoach neemt de tijd. Het studieproces kan gedurende langere tijd, soms enkele jaren, gevolgd worden. Een vak waar een leerling of student minder goed in is, wordt weer interessant en leuk als de resultaten verbeteren.
Bijles in Groningen Nimbles.
Naast directe begeleiding ben ik voor alle vragen ook goed per mail te bereiken. Studiebegeleiding voor leerlingen in het basis en voorgezet onderwijs. Ik sta voor een goede docent voor elke student. Ik ben een derde jaars IT-recht student aan de Rijksuniversiteit Groningen.
Huiswerkbegeleiding Exact Exact denken en leren. Email. Facebook. Linkedin.
Wanneer kies je voor bijles op de basisschool? Iedereen kan wiskunde. Tel: 050 2111 818. NIeuwe Ebbingestraat 151b. 9715 BA Groningen. KVK-nummer: 6776 1895. Maandag t/m donderdag 14.00 18.00 uur. Nieuwe Ebbingestraat 151b, Groningen. Maandag en donderdag 14.30 18.00 uur.
Bijles in Groningen BijlesMatch: Meer dan de goedkoopste.
In Groningen zijn veel verschillende middelbare scholen aanwezig. Zo kan een scholier bijvoorbeeld studeren aan het Zernike College, het Maartens College, Reitdiep College of een andere middelbare school. Iedere middelbare school geeft les op één of meerdere niveaus: vmbo, havo, vwo en/of gymnasium.
Groningen BijlesHuis NL.
Bijles en studiebegeleiding in Groningen. Als je studeert aan de Universiteit van Groningen of de Hogeschool Groningen, in de omgeving werkt of woont en bijles en studiebegeleiding op locatie nodig hebt, dan kan het BijlesHuis jou helpen. Jouw consulent vindt voor jouw bijles de juiste match in onze ruime databank aan deskundige docenten.

Contacteer ons