Zoeken naar studiebegeleiding hengelo

 
studiebegeleiding hengelo
 
huiswerkbegeleiding OOST zo geleerd!
Huiswerkbegeleiding OOST is een kleinschalig huiswerkinstituut in Hengelo. Met veel persoonlijke aandacht helpen wij leerlingen om hun prestaties op school te verbeteren. Ons doel is de leerlingen te leren verantwoordelijkheid te nemen voor hun werk en ze te helpen een goede werkhouding te ontwikkelen.
Leerlingbegeleiding en Studiecentrum Helpend Handje Hengelo Helpend Handje Bijles en huiswerkbegeleiding.
Welkom bij Leerlingbegeleiding en Studiecentrum Helpend Handje Hengelo! Elke leerling is uniek en heeft een andere aanpak nodig. Ben jij op zoek naar bijles, huiswerkbegeleiding of hulp bij lezen/taal/rekenen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Leerlingbegeleiding Helpend Handje biedt individuele begeleiding aan alle leerlingen uit het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en het speciaal onderwijs.
4M Huiswerk en studiebegeleiding voor VMBO, HAVO, VWO e.d.
074 242 49 26. Met meer dan 25 jaar ervaring bieden wij huiswerk en studiebegeleiding in de omgeving van Hengelo Overijssel. De doelstellingen van 4M Huiswerk en Studiebegeleidingsinstituut zijn de leerling behulpzaam zijn bij het uitvoeren van de dagelijkse schoolopdrachten en het controleren daarvan, op dusdanige wijze dat de leerprestaties positief beïnvloed worden.
Studiebegeleiding Hengelo ov De Telefoongids.
Toon 26 resultaten. Studiebegeleiding in Hengelo ov. Studiebegeleiding in Hengelo ov. ABP scheidingscoach en adviseur. Nijverheidstraat 7, 7555HL, Hengelo ov. 06-22123523 Toon nummer. Beoordeel dit bedrijf. Bureau Helpende Handen. Oldenzaalsestraat 379, 7557GM, Hengelo ov. 06-14597101 Toon nummer. Beoordeel dit bedrijf.
Huiswerkbegeleiding Oost Hengelo LVSI.
Leerlingen die te kampen hebben met dyslexie en/of dyscalculie zijn bij ons in ervaren handen. We plannen telkens 2 weken vooruit, waarin de toetsen centraal staan, maar ook het omgaan met vakken waar de leerling moeite mee heeft. 7551 BA Hengelo. bijles, examentraining, huiswerkbegeleiding/ studiebegeleiding, studiekeuze/ beroepskeuze.
Educent Studiebegeleiding Studiecoaching Bijlessen Orthopedagogisch onderzoek Remedial teaching Cursussen.
Heeft uw zoon of dochter in het algemeen moeite met huiswerk maken? En is de sfeer in huis daardoor niet meer zo gezellig als vroeger? Kom dan eens praten over studiebegeleiding of bijles bij Educent. Educent, zorg voor jouw ontwikkeling.
Bijles Hengelo Betere Resultaten in Minder Tijd De Bijlesmeester.
Hierdoor zal uw kind minder stress ervaren, meer plezier in school krijgen en meer vrije tijd overhouden. Ik ben niet woonachtig in Hengelo? De Bijlesmeester geeft bijles door heel Nederland en hierdoor kan er ook bijles worden gegeven in de omgeving van Hengelo, zoals Enschede, Beckum en Deurningen.
Instituut HIP Twente Instituut HIP huiswerkbegeleiding en bijlessen.
Voor velen een fijne periode van het jaar; het zonnetje laat zich steeds meer zien, de bomen worden weer groen en de plannen voor de zomervakantie worden gemaakt. Toch is het voor een aantal leerlingen. Inschrijven kan online! 7559 NB Hengelo.
Home Gradua Huiswerkbegeleiding in Almelo, Hengelo, Rijssen en Wierden.
Ineens kreeg onze Jesper de smaak te pakken, de cijfers vlogen omhoog. En wat een rust thuis! Bedankt Gradua voor de geweldige begeleiding! Ingrid, moeder van Jesper 3H. Ons team en onze visie. Bataafs Lyceum Hengelo. Jacobus Fruytier SG Rijssen.
Studiecentrum Hengelo Studieq Studie begeleiding Hengelo Oldenzaal Enschede.
Home / Studiecentrum Hengelo. Studiecentrum Hengelo Michel Post 2018-04-08T1311450000.: Studiecentrum Hengelo biedt verschillende vormen van studiebegeleiding, onderzoek en hulp bij leerproblemen aan leerlingen van de basisschool en voortgezet onderwijs. Studiecentrum Hengelo bestaat alweer 25 jaar en ons betrokken, multidisciplinaire team bestaat uit studiebegeleiders, orthopedagogische specialisten en remedial teachers.

Contacteer ons