Meer resultaten voor tandem studiebegeleiding

 
tandem studiebegeleiding
 
Tandem Studiebegeleiding Rodenborch College.
Tandem Studiebegeleiding biedt sinds 2017 extra ondersteuning aan leerlingen van het Rodenborch College, tijdens en na schooltijd. Dit doen wij in de vorm van examentrainingen, bijlessen voor de topsport-leerlingen, individuele bijlessen en aanwezigheid in de studieruimte van het Rodenborch College.
Tandem Studiebegeleiding Startpagina Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Informatie en advertenties. Bekijk meer van Tandem Studiebegeleiding op Facebook.
Tandem Studiebegeleiding Startpagina Facebook.
Tandem Studiebegeleiding heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd. Ge G spo G ns G ord G. 22 augustus 2017. Er is een nieuwe vacature bij Tandem Studiebegeleiding in Rosmalen! Lijkt het je wat om begeleider te worden bij Tandem Studiebegeleiding? Bekijk dan de bijgevoegde vacature!
Tandem Studiebegeleiding.
Leerlingen van het Rodenborch College kunnen daarom vanaf nu ook studiebegeleiding, gegeven door Tandem Studiebegeleiding, volgen op het Rodenborch College! Natuurlijk blijven wij onze studiebegeleiding aanbieden zoals jullie van ons gewend zijn, op onze vaste vestiging op de Saffierborch in Rosmalen, voor leerlingen van alle middelbare scholen en met dezelfde enthousiaste begeleiders.

Contacteer ons