Resultaten voor studiebegeleiding amsterdam

 
studiebegeleiding amsterdam
 
Instituut de Leeuw Huiswerkbegeleiding in Amsterdam.
Instituut de Leeuw. Instituut de Leeuw is al meer dan 25 jaar dé specialist in Amsterdam op het gebied van huiswerk en studiebegeleiding en het geven van bijles. Onze diensten zijn gericht op het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en studenten.
Huiswerkbegeleiding kan het ook goedkoper? RADAR Online.
Ik wil naar huis. Zodra het huiswerk ter sprake komt, is er in de meeste gezinnen binnen drie minuten ruzie, zegt Bram Knuvers van Instituut De Uil in Amsterdam. Veel ouders zijn zon destructieve, verziekte sfeer snel zat, horen via via over een huiswerkinstituut en geven het uit handen.
Huiswerkbegeleiding Amsterdam Oost / Watergraafsmeer.
Bijles bij 2 of meer personen: 2750, per uur p.p. Remedial Teaching: 60, per 50 min 10 min voorbereiding. Training coaching individueel: 60, per uur. Training coaching groep: op aanvraag. Onderzoek; intelligentie, dyslexie, dyscalculie etc: op aanvraag. 1098 KH Amsterdam.
Schoolkitchen Huiswerkbegeleiding Amsterdam: Studiebegeleiding Huiswerkbegeleiding Bijlessen in Amsterdam.
Wij gaan uit van de talenten en capaciteiten van de leerling. De nadruk ligt op het leren doen! Schoolkitchen is gevestigd op een rustige locatie in de Nieuwe Looiersstraat, tussen de Vijzelstraat en de Reguliersgracht, in het centrum van Amsterdam.
Studiekring in Amsterdam Huiswerkbegeleiding bijles.
Studiekring en Passend Onderwijs. Huiswerkbegeleiding en bijles in Amsterdam. In Amsterdam hebben wij twee vestigingen waar wij huiswerkbegeleiding, bijles en diverse trainingen geven. Op onze vestigingen in het Geert Groote College aan de Frederik Roeskestraat vlakbij de Zuid-As en de Rivierenbuurt staan enthousiaste en ervaren begeleiders klaar.
Profiel Instituut Socrates Instituut Socrates Studiebegeleiding Bijles Studieplanning.
Instituut Socrates is een educatief instituut met een duidelijke doelstelling: Iedere leerling of student de beste ondersteuning bieden voor het bereiken van het hoogste studieresultaat. De specifieke leerdoelen worden samen met de ouders en de leerling vanuit de individuele leervraag vertaald in de gewenste begeleiding. Instituut Socrates biedt een scala aan diensten op het gebied van studiebegeleiding zoals.:
Bijles in Amsterdam BijlesHuis De beste bijlesdocent in jouw buurt.
Bijles en studiebegeleiding in Amsterdam. Bij het BijlesHuis kun je terecht voor bijles en studiebegeleiding in Amsterdam en omgeving. Wij begeleiden jaarlijks honderden studenten en scholieren in Amsterdam. Onze docenten doorliepen doorgaans de scholen in de stad en kennen hierdoor de problemen.
Bijles in Amsterdam Wismon.
Bijles, cursus of examentraining? In Amsterdam kun je terecht voor onze volledige aanbod bèta-onderwijs. Onze hoofdstad is namelijk niet alleen goed bereikbaar voor onze leerlingen, maar ook de woonplaats van veel goede leraren. Van struikelblok naar steun, bij jou in de buurt!
Huiswerkbegeleiding Amsterdam Huiswerkinstituut Orbit.
Volgens ons is persoonlijke aandacht essentieel om de uniciteit en het individuele talent van een kind te ontdekken. In Amsterdam Zuid en Amsterdam West helpen wij uw kind graag met het krijgen van meer zelfvertrouwen, resulteren in een optimale leerhouding en betere resultaten.
LERENZO Huiswerkbegeleiding in Amsterdam.
Informatie ontvangen per mail. Informatie over de LERENZO QUICKSCAN. Een vrijblijvende afspraak. Een intake plannen. 1076 XM Amsterdam. 020 774 17 86. Van het podium vallen. Licht in de duisternis. Wanneer wordt het lente in het onderwijs? Succes bij onderpresteren.
Huiswerkbegeleiding Amsterdam Bijlesacademie.
Huiswerkbegeleiding Amsterdam wordt op verschillende locaties in Amsterdam gegeven. Scholieren en studenten kunnen terecht op de volgende locaties: Amsterdam IJburg, Amsterdam Zuid en Amsterdam Oost. Daarnaast worden de diensten ook buiten Amsterdam aangeboden op de locaties: Amstelveen, Utrecht Oost en Utrecht West.

Contacteer ons