Meer resultaten voor studiebegeleiding ede

 
studiebegeleiding ede
 
Studiebegeleiding Ede LVSI.
Studiebegeleiding Ede kan met verschillende vormen van begeleiding flexibel inspelen op individuele problemen. Daarbij is het belangrijk, dat de leerling zelf kiest voor ondersteuning en begeleiding. Wij gaan ervan uit dat wanneer de motivatie, het verantwoordelijkheidsgevoel en de zelfstandigheid van de leerling gestimuleerd worden, dit tot een positievere werkhouding zal leiden met als gevolg betere resultaten.
Studiebegeleiding Ede gld De Telefoongids.
Toon 29 resultaten. Studiebegeleiding in Ede gld. Studiebegeleiding in Ede gld. Van der Heijdenlaan 1, 6711KH, Ede gld. Studiebegeleiding Ede levert al 27 jaar maatwerk en behaalt goede resultaten. Wij zijn lid van een brancheorganisatie. 0318-613796 Toon nummer. Beoordeel dit bedrijf 2.
Breinbrekers Huiswerkbegeleiding en Bijles Resultaat en Plezier.
Ruim 25 jaar ervaring. Een lokale speler in de regio Arnhem, Apeldoorn, Ede, Veenendaal. 1 studiecoach op 15 leerlingen. Geconcentreerd huiswerk maken. Huiswerk plannen overhoren. 4 of 5 dagen per week. Studiebegeleiding vestiging Breinbrekers. 1 studiecoach op 6 leerlingen. Huiswerk plannen overhoren.
Studiebegeleiding Ede Ready 4 School Studiebegeleiding met een plus.
Ready 4 School is dagelijks geopend van 13.30 tot 17.30 uur. Na binnenkomst drinkt uw zoon of dochter eerst iets samen met de begeleider. De schooldag wordt doorgenomen om vervolgens een planning te maken voor de studiebegeleiding van de middag.
Ready 4 School Studiebegeleiding met een plus in Ede.
Op een huiselijke locatie in de componistenbuurt van Ede biedt Ready 4 School hoogwaardige studiebegeleiding met een plus. Met name leerlingen van de eerste 3 klassen van het voortgezet onderwijs zijn van harte welkom, maar studiebegeleiding past ook goed bij ouderejaars.
Huiswerkbegeleiding, bijles, RT en trainingen instituut HIP Ede.
In april 2016 heb ik de eer gehad om als één van de eerste studenten in Ede gebruik te kunnen maken van de diensten van Diete. Gedurende mijn studie ben ik voor mijzelf begonnen als filmmaker, heb hierdoor vertraging opgelopen en afgelopen juli ben ik dan eindelijk na 7 jaar afgestudeerd.
Studiebegeleiding Ede Huiswerkbegeleiding Van der Heijdenlaan 1, Ede gld, Gelderland, Nederland Telefoonnummer Yelp.
Studiebegeleiding Ede is opgericht in 1990 door Christa Edelmann, die als docente Duits vele jaren ervaring in het regulier onderwijs en de volwasseneneducatie heeft. Dankzij toegewijde medewerkers zowel ervaren docenten als bekwame studenten behaalt Studiebegeleiding Ede elk jaar weer zeer goede resultaten.
Huiswerkbegeleiding en Bijles? X-tra de grootste in de regio.
adres: Slunterweg 2a, 6712 BV Ede. email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Huiswerkbegeleiding en Bijles. wonen in de. X-tra Huiswerkbegeleiding: nieuws in het kort! Schooljaar 2018-2019 is op tempo aan het komen.
Studiebegeleiding Opdidakt.
Wat houdt studiebegeleiding in? Hoe kan Opdidakt u helpen? Waar kunt u ons vinden? Kijk hier voor een vestiging bij u in de buurt. Boxmeer De Bilt Den Bosch Den Haag Druten Ede Hoogland Etten-Leur Zeewolde Gemert Goirle Bussum Gouda Heesch Houten Lelystad Maarssen Maasbracht Maastricht Raamsdonksveer Rosmalen Sevenum Veldhoven Vlaardingen Zaltbommel.
Huiswerkbegeleiding bijles Ede Huiswerkbegeleiding bijles Ede.
Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouders op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Daniel jullie goed kan adviseren. Studiekring Ede is een ruime, lichte locatie met een groot lokaal waar we huiswerkbegeleiding geven.

Contacteer ons