Meer resultaten voor studiebegeleiding nijmegen

 
studiebegeleiding nijmegen
 
Vacature Vestigingsmanager huiswerkbegeleiding in Nijmegen.
24-32 uur p/w. Als vestigingsmanager werk je vijf middagen op ons huiswerkinstituut op een middelbare school in Nijmegen. Naast het geven van huiswerkbegeleiding en het begeleiden van zorgleerlingen ben je verantwoordelijk voor het slagen van de vestiging op zowel educatief als commercieel gebied.
Studiebegeleiding Nijmegen De Groesbeek.
Gepost op 10 november, 2015 door Redactie DeGroesbeek met Comments Off on Week van de Studiestress. Studiebegeleiding Nijmegen opent locatie in Groesbeek. Studiebegeleiding Nijmegen, het studiebegeleidingsinstituut met de langste ervaring en de beste resultaten in de regio, is de afgelopen periode in ontwikkeling geweest.
Studiebegeleiding De Liemers.
Uniek aan Studiebegeleiding de Liemers is dat we naast reguliere huiswerkbegeleiding ook intensieve en specialistische varianten aanbieden. Deze vinden plaats onder leiding van orthopedagogen in kleine, prikkelarme zalen waarbij wordt geput uit meer dan 15 jaar ervaring met het begeleiden van leerlingen met ADHD, dyslexie, calculie of fasie, NLD, ODD of vormen van autisme.
Orthopedagogische Studiebegeleiding Nijmegen.
Onze studiebegeleiding is er voor middelbare scholieren in de regio Nijmegen die niet goed weten hoe te leren of moeite hebben met het overzien, plannen en structureren van hun schoolwerk. We stellen een op uw kind toegemeten pakket samen uit ons brede aanbod van begeleidingsvormen.
Bijles en huiswerkbegeleiding Nijmegen Voor ieder kind.
In Nijmegen zijn meerdere bijlesdocenten werkzaam, waaronder Leonie, die uitblinkt in bijles taal voor basisschoolleerlingen. Zij heeft Sofie 9 jaar, Nijmegen een halfjaar lang intensief begeleid met spelling, met volgens moeder Eva 46 jaar, Nijmegen uitmuntende resultaten. Klas en niveau leerling vanaf schooljaar 2017/2018.
Bijles Nijmegen: Zoek naar studiehulp Care.com.
Lieke 6511 Nijmegen. Vanaf 9 per uur /uur Leeftijd: 26 Ervaring: 1. Hallo, mijn naam is Lieke en ik ben 25 jaar, afkomstig uit Nijmegen. Ik heb veel ervaring en affiniteit met exacte vakken, maar ook met Engels en Nederlands.
Vacatures bij Studiebegeleiding Nijmegen B.V. NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures, banen en werk bij Studiebegeleiding Nijmegen B.V. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. Wil jij werken bij Studiebegeleiding Nijmegen B.V?
Orthopedagogische Studiebegeleiding Nijmegen Informatiepunt Onderwijs Talentontwikkeling SLO.
Zet dan ook uw school/ organisatie op de kaart en maak uw aanbod zichtbaar door een school of organisatieprofiel aan te maken. M eer over registreren als school/ organisatie. Home Orthopedagogische Studiebegeleiding Nijmegen. Naar het overzicht. Orthopedagogische Studiebegeleiding Nijmegen. Primair onderwijs PO.
Huiswerkbegeleiding Bijles Nijmegen NSG Groenewoud.
In het NSG in Nijmegen geven wij al meerder jaren huiswerkbegeleiding. En helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Studiekring vestiging is gehuisvest in school zelf waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan maken.
Individuele huiswerkbegeleiding in Nijmegen.
Ook heeft u dan meteen de mogelijkheid om een inschrijving te doen. Of u nu in Nijmegen woont of in bijvoorbeeld Malden, Wijchen of Beuningen, wij weten in veruit de meeste gevallen binnen enkele dagen een goede koppeling te maken.
Bijles aan huis in Nijmegen door een student Bijlesnetwerk.
Via Bijlesnetwerk kun je thuis individuele bijles volgen in ieder vak! Veel studenten van de Radboud Universiteit Nijmegen en de lerarenopleidingen van de Hogeschool Arnhem Nijmegen werken via Bijlesnetwerk als bijlesdocent. Daardoor kun je meteen aan de slag en bijles volgen in ieder vak.

Contacteer ons