Meer resultaten voor studiebegeleiding nijmegen

 
studiebegeleiding nijmegen
 
Orthopedagogische Studiebegeleiding Nijmegen.
Onze studiebegeleiding is er voor middelbare scholieren in de regio Nijmegen die niet goed weten hoe te leren of moeite hebben met het overzien, plannen en structureren van hun schoolwerk. We stellen een op uw kind toegemeten pakket samen uit ons brede aanbod van begeleidingsvormen.
Studiebegeleiding Nijmegen Startpagina Facebook.
De toetsweek is voor de meesten voorbij, dus wij gaan opruimen! Wij wensen alle harde werkers een fijn en welverdiendweekend! studiebegeleidingnijmegen studiebegeleiding nijmegen toetsweek weekend instafriday. Wat een mooie vrijdag aan het Keizer Karelplein! lente alvasteenfijnweekend keizerkarelplein nijmegen studiebegeleiding studiebegeleidingnijmegen.nl.
Orthopedagogische Studiebegeleiding Nijmegen locatie van der Brugghenstraat Centrumnijmegen.nl.
U bent hier: Home Dienstverlening Orthopedagogische Studiebegeleiding Nijmegen locatie van der Brugghenstraat. Orthopedagogische Studiebegeleiding Nijmegen locatie van der Brugghenstraat. van der Brugghenstraat 3. 6511 SL Nijmegen. Onze studiebegeleiding is er voor middelbare scholieren in de regio Nijmegen die niet goed weten hoe te leren of moeite hebben met het overzien, plannen en structureren van hun schoolwerk.
Studiebegeleiding Nijmegen zoekt psycholoog 20-2-2017 SPIN Nijmegen.
Studiebegeleiding Nijmegen zoekt psycholoog 20-2-2017. Ben jij een afgestudeerd orthopedagoog/psycholoog en op zoek naar een baan? Heb je affiniteit met jongeren en onderwijs en is organiseren een van jouw sterkste kanten? Studiebegeleiding Nijmegen is met spoed met zoek naar een orthopedagoog/psycholoog.
Studiebegeleiding Nijmegen in Nijmegen De Telefoongids.
Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Studiebegeleiding in Nijmegen. Eigenaar van dit bedrijf. Studiebegeleiding Nijmegen in Nijmegen. Daalsehof 2, 6521GT, Nijmegen. Beoordeel dit bedrijf. 024-3448728 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Meer resultaten in de buurt van Nijmegen.
Huiswerkbegeleiding Bijles Nijmegen NSG Groenewoud Huiswerkbegeleiding bijles Nijmegen.
In de huiswerkklas maak jij rustig je huiswerk. Naast huiswerkbegeleiding kun je kiezen voor 1-op-1 studiebegeleiding. Samen met een ervaren coach kijk je uitgebreid naar je leermethoden en je manier van plannen. Waarom kiezen voor Studiekring Nijmegen NSG Groenewoud? Al ruim 10 jaar een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
studiebegeleiding Nijmegen op het Kandinsky College Kandinsky College Malderburchtstraat.
Het Kandinsky College biedt de organisatie Studiebegeleiding Nijmegen de mogelijkheid en faciliteiten om na schooltijd op school Kandinsky-leerlingen te begeleiden bij onder andere het plannen en organiseren van hun huiswerk. U kunt hierbij denken aan: vooruitwerken, inhalen, herhalen, oefenen en bijspijkeren, plannen en organiseren, studievaardigheden en overhoring.
Huiswerkbegeleiding aan huis in Nijmegen Bijlesnetwerk. bijlesnetwerk-logo. Shape. Shape. check-circle. check-circle. check-circle. bijlesnetwerk-logo.
Wij bieden naast bijles ook huiswerkbegeleiding aan in Nijmegen. De huiswerkbegeleiding vindt plaats op individuele basis. Huiswerkbegeleiding is een goede keuze wanneer uw kind moeite heeft om het huiswerk goed te plannen. Daardoor krijgt uw kind problemen met verschillende vakken op school en raakt het een beetje het overzicht kwijt. Met gerichte huiswerkbegeleiding gaan we uw zoon of dochter helpen om gestructureerd te werken. Het doel is om in minder tijd het huiswerk beter te maken dan nu. We gaan proberen om dat te bereiken door eerst samen met de leerling een plan van aanpak op te stellen. Met bijvoorbeeld een weekplanning en duidelijke afspraken over woordjes overhoren en dergelijke, komt er meer structuur in het werk. We gaan met onze studiebegeleiding uw zoon of dochter natuurlijk helpen met alle schoolvakken.
Stichting Studo Huiswerkbegeleiding en bijles.
Archipelstraat 292 Nijmegen. Over Stichting Studo. Werken bij Studo. Workshop leren presteren. Over Stichting Studo. Werken bij Studo. Workshop leren presteren. Studiebegeleiding voor iedereen. Stichting Studo maakt studiebegeleiding betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. Examentraining, Huiswerkbegeleiding en Bijles moet betaalbaar zijn voor iedereen.
Vacatures bij Studiebegeleiding Nijmegen NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures, banen en werk bij Studiebegeleiding Nijmegen. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. Wil jij werken bij Studiebegeleiding Nijmegen?
Studiebegeleiding Nijmegen B.V. in Nijmegen Onderwijs Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Meld u gratis aan. Kaartweergave Studiebegeleiding Nijmegen B.V. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Studiebegeleiding Nijmegen B.V. Gerelateerde bedrijven Studiebegeleiding Nijmegen B.V. Nieuwe Marktstraat 54-Unit A-1. Stadsregio Arnhem Nijmegen.

Contacteer ons